Ο Ορφέας Αυγουστίδης τρολάρει τον Αστέρη του κι εμείς γελάμε με το χιούμορ του

07.02.2023
Ο Ορφέας Αυγουστίδης τρολάρει τον Αστέρη του κι εμείς γελάμε με το χιούμορ του
Δραματικές οι εξελίξεις στον Σασμό, όμως, ο πρωταγωνιστής του βλέπει την αστεία του πλευρά και τη μοιράζεται μέσω social media.

Δύσκολες ώρες οι επόμενες για τον Αστέρη ο οποίος βρίσκεται ακόμη μία φορά στο στόχαστρο των Βρουλάκηδων. Ο Παύλος έχει βάλει σκοπό του να υπερασπιστεί την οικογένειά του, ως ο μόνος ζωντανός άνδρας πια και, φυσικά, ο Σταματάκης που ατίμασε την Αργυρούλα τους "πρέπει να πληρώσει". Ο Αστέρης, βέβαια, δεν φοβάται ούτε τον Παύλο ούτε κανέναν άλλο και δεν ντρέπεται να βροντοφωνάξει την αγάπη του. Όταν μάλιστα εκείνος ήθελε μάθει πώς σκέφτηκε και δώρισε το νεφρό του στον "εχθρό", ήταν ξεκάθαρος και σαφής.

Ιδού το εν λόγω απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=YMGbZmp_uZg}

Ορφέας Αυγουστίδης: Η μητέρα του είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια

Στη "μάχη", λοιπόν, ο Αστέρης, με τα συναισθήματά του "παντιέρα" δε φοβάται κανέναν. Ατρόμητο και αποφασισμένο τον προωθεί και ο Alpha στα διαφημιστικά του, γεγονός που ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν αφήνει να "πέσει κάτω".

Μέσα από ένα story του τρολάρει τον ίδιο του τον ρόλο και εμείς χειροκροτούμε το χιούμορ του. "Σιγά ρε φίλε, χαλάρωσε" γράφει με διάφορα γελάκια ο ηθοποιός ενώ το χελωνονιντζάκι που έχει συμπεριλάβει στο story του, τρώει... πίτσα!

sasmos1

Όσο για το σημερινό επεισόδιο του Σασμού (7/2/2023). Ιδού μια πιο ολοκληρωμένη γεύση μέσα από το trailer που κυκλοφορεί.

{https://www.youtube.com/watch?v=DdcgDusyt_I}