Priyanka Chopra και Nick Jonas: Ύστερα από 100 μέρες στη ΜΕΝΝ η κόρη τους βρίσκεται στο σπίτι - Η πρώτη φωτογραφία

09.05.2022
Priyanka Chopra και Nick Jonas: Ύστερα από 100 μέρες στη ΜΕΝΝ η κόρη τους βρίσκεται στο σπίτι - Η πρώτη φωτογραφία
Ανήμερα της γιορτής της μητέρας επέλεξαν να κάνουν την πιο χαρούμενη ανάρτηση της ζωής τους η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas. Κρατώντας στην αγκαλιά τους την κόρη τους, Malti Marie Chopra Jonas, το διάσημο ζευγάρι μοιράζεται εμπειρίες, ευχές και σκέψεις!

Ήταν 21 Ιανουαρίου όταν η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas ανακοίνωσαν ότι γεννήθηκε η κόρη τους, για την οποία, παρεμπιπτόντως δεν είχε ιδέα κανείς, μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της DailyMail, τότε, το κοριτσάκι είχε γεννηθεί, από παρένθετη μητέρα, περίπου τρεις μήνες νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία και στη συνέχεια παρέμεινε στη Μονάδα Ενταντικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Cedar Sinai στο Λος Άντζελες.

Τώρα πια, η μικρούλα που πήρε το όνομα Malti Marie Chopra Jonas, στο μεταξύ, βρίσκεται στο σπίτι με τους γονείς της οι οποίοι την καμαρώνουν και τη θαυμάζουν, ειδικά ύστερα από τον μεγάλο αγώνα που έδωσε τους τέσσερις, κιόλας, πρώτους μήνες της ζωής της.

Με αφορμή τη χθεσινή Γορτή της Μητέρας, η Priyanka και ο Nick μοιράστηκαν την πρώτη τους φωτογραφία ως οικογένεια και τα ίδια λόγια μέχρι ένα σημείο. Στο τέλος, ο καθένας πρόσθεσε το δικό του touch.

"Σε αυτή τη Γιορτή της Μητέρας, δεν μπορούμε παρά να αναλογιστούμε τους τελευταίους μήνες και τα σκαμπανεβάσματα που ζήσαμε, όπως ζουν και πολλοί ακόμη άνθρωποι. Ύστερα από 100 και πλέον μέρες στη MENN, το κοριτσάκι μας βρίσκεται επιτέλους στο σπίτι», γράφουν μεταξύ άλλων οι διάσημοι γονείς, πριν ευχαριστήσουν όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό στο Rady Children’s La Jolla και το Cedar Sinai για τα όσα έκαναν για εκείνους.

«Το νέο κεφάλαιο στις ζωές μας είναι έτοιμο να ξεκινήσει και το μωρό μας είναι αληθινά σκληρό καρύδι. Πάμε γερά MM! Η μαμά και ο μπαμπάς σ' αγαπάνε», ολοκληρώνουν το κοινό κομμάτι της ανακοίνωσης ενώ στη συνέχεια ο καθένας ευχαριστεί τον άλλο εκφράζοντας την αγάπη του ξεχωριστά.

Η Priyanka και ο Nick παντρεύτηκαν το 2018 και λέγεται ότι επέλεξαν τη λύση της παρένθετης μητέρας καθώς τα βεβαρημένα προγράμματά τους δεν τους επέτρεπαν να βρεθούν κοντά την εποχή που έπρεπε. Οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει δημόσια γι' αυτό. Πάντως, δεν είναι οι μόνοι διάσημοι που επέλεξαν τη λύση της παρένθετης μητέρας για να γίνουν γονείς. Πάτησε στον σύνδεσμο να θυμηθείς αρκετές ακόμη περιπτώσεις