Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της και το τρυφερό μήνυμα στις απανταχού μαμάδες, όποια μορφή κι αν έχουν

09.05.2022
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της και το τρυφερό μήνυμα στις απανταχού μαμάδες, όποια μορφή κι αν έχουν
Πρώτη φορά γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας φέτος η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και αυτό στάθηκε η αφορμή για ακόμη μία ανάρτηση με ένα "ηχηρό" μήνυμα.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου και ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης υποδέχτηκαν τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα (και το επίθετο) του παππού του στις 21 Μαρτίου 2022.

Από εκείνη τη στιγμή η νεαρή, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, μανούλα έχει μοιραστεί πολλά σημεία από την εμπειρία της γέννας αλλά και των συναισθημάτων της σε όλη τη διαδικασία της προσπάθειας -που ποτέ δεν έκρυψε- για να μείνει έγκυος.

Στην ανάρτησή της για την ημέρα της μητέρας, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απευθύνεται σε δεύτερο πρόσωπο σε όλες τις μανούλες ξεχωρίζοντας μία μία τις "κατηγορίες" τους, με αγάπη!

«Εσύ, που ακόμα προσπαθείς να μείνεις έγκυος, παίρνοντας ορμόνες που τεστάρουν τα όριά σου και παίζουν με την ψυχολογία σου.
Εσύ, που πήρες την τεράστια χαρά του θετικού τεστ, αλλά δεν άκουσες ποτέ την καρδιά του μωρού σου στον υπέρηχο.
Εσύ, που είδες την όμορφη κοιλίτσα σου να φουσκώνει και αναγκάστηκες να διακόψεις την κύηση για να μην φέρεις ένα άρρωστο παιδί στον κόσμο.
Εσύ, που περιμένεις χρόνια να εγκριθεί το αίτημα που υπέβαλες για υιοθεσία.
Εσύ, που δεν μπορείς, ή δεν έτυχε να κάνεις δικά σου παιδιά, αλλά δίνεις όλο σου το είναι στα ανήψια σου, φροντίζοντάς τα και αγαπώντας τα σαν να ήταν δικά σου.
Εσύ που πληρώνεσαι για να μεγαλώσεις τα παιδιά ενός ζευγαριού που είναι απών και ξαγρυπνάς τα βράδια, κρατώντας το χεράκι τους για να μην φοβούνται», γράφει η Εριέττα τονίζοντας στην καθεμία ξεχωριστά ότι είναι ήδη μαμά «και αυτό δεν μπορεί κανένας να σου το πάρει».

Ιδου και η γλυκύτατη φωτογραφία με το χεράκι του γιου της, Νίκου Βασιλειάδη Κούρκουλου, που μοιράστηκε με την αφορμή.