Η Χριστίνα Κοντοβά περιγράφει τη δική της ασυνήθιστη ιστορία μητρότητας και συγκινεί

09.05.2022
Η Χριστίνα Κοντοβά περιγράφει τη δική της ασυνήθιστη ιστορία μητρότητας και συγκινεί
«Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη...»

Μερικές ακόμη υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της Ada μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χριστίνα Κοντοβά. Η σχεδιάστρια μόδας είχε κάνει γνωστό ήδη από τον Απρίλιο του 2021 πως βρισκόταν σε διαδικασία αναδοχής ενός παιδιού από την Ουγκάντα. Τελικά τα κατάφερε και η ζωή της άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη. Στις αρχές Νοεμβρίου, η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την Ada και το ταξίδι της μητρότητας ξεκίνησε. Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει κάθε ημέρα με την κόρη της και φυσικά θέλησε να μοιραστεί μερικές εικόνες με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Στην λεζάντα έγραψε τις σκέψεις της για την δική της ιστορία μητρότητας που όπως λέει δεν είναι η συνηθισμένη. «Κάθε φορά που τη μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες