Τζένη Μπαλατσινού: Οι γλυκύτατες αφιερώσεις από τον Βασίλη Κικίλια και τις κόρες της

09.05.2022
Τζένη Μπαλατσινού: Οι γλυκύτατες αφιερώσεις από τον Βασίλη Κικίλια και τις κόρες της
Μητέρα τεσσάρων παιδιών, η Τζένη Μπαλατσινού εισέπραξε πολλή αγάπη (και δημοσίως) και τη μοιράστηκε με χαρά και η ίδια.

Γιορτή της μητέρας χθες και τα social media ξεχείλισαν από ευχές, σκέψεις και φωτογραφίες του σήμερα και του χθες για να τιμήσουν τη μοναδική σχέση μητέρας και παιδιού, από όποια πλευρά και αν τη βιώνει κανείς.

Μεταξύ των μαμάδων που δέχτηκαν διαδικτυακή αγάπη από τους δικούς της ανθρώπους ήταν και η Τζένη Μπαλατσινού. Η πρώτη σχετική ανάρτηση ήρθε από τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της με τον γιο τους, Παναγιώτη - Αντώνη, και στη λεζάντα έγραψε "Γιορτάζει η μαμά μας ! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου ❤️ #mothersday».


Σε αυτή την ανάρτηση η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε με ένα σχόλιο γεμάτο καρδούλες ενώ στον δικό της λογαριασμό μοιράστηκε μέσω stories τις αφιερώσεις που της έκαναν οι δύο κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου με αφορμή τη χθεσινή γιορτή. Στις αναρτήσεις αυτές βλέπουμε και μία απίθανη λήψη από παλιότερη φωτογράφηση που είχαν κάνει οι τρεις τους μαζί με τη μητέρα της Τζένης, Σόνια Χριστουδούλου.

Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο (με τον οποίο έχει ακόμη έναν γιο, τον 14 ετών Μάξιμο) ζουν στην Αμερική και εκείνη επισκέφτηκε πρόσφατα την Αμαλία στο Μαλιμπού από όπου και μοιράστηκε μερικές απίθανες φωτογραφίες.