Η Kim Kardashian φόρεσε και άλλο φόρεμα της Marilyn Monroe στη βραδιά του Met Gala - Το είδες;

09.05.2022
Η Kim Kardashian φόρεσε και άλλο φόρεμα της Marilyn Monroe στη βραδιά του Met Gala - Το είδες;
Η Kim Kardashian το έχει ξανακάνει... Δημιουργεί πρωτοσέλιδα για κάτι εντελώς πρωτόγνωρο. Πριν από λιγότερο από μία εβδομάδα, έγινε πρωτοσέλιδο για την αμφιλεγόμενη απόφαση να φορέσει ένα από τα φορέματα της Marilyn Monroe στο Met Gala του 2022. Στη συνέχεια, ανακοίνωσε στο Instagram της ότι το εμβληματικό φόρεμα με δεν ήταν το μόνο από τα φορέματα της Monroe που φόρεσε εκείνη τη βραδιά.

Πριν μερικές μέρες, η Kardashian έκανε μια αποκάλυψη-βόμβα στο Instagram της ότι φόρεσε μιαν άλλη από τις τουαλέτες της Monroe σε ένα από τα πάρτι του Met Gala. Δημοσίευσε τις φωτογραφίες και τα νέα με τη λεζάντα: «Για να ολοκληρώσω τη νύχτα μου μετά το Met, είχα την τιμή να αλλάξω το φόρεμα Norman Norell της Marilyn Monroe που φόρεσε στις Χρυσές Σφαίρες το 1962 — όπου έλαβε το βραβείο Henrietta για την Αγαπημένη Παγκόσμια ταινία. Στην προσπάθειά μου να βρω το φόρεμα Jean Louis που φόρεσα στο γκαλά, ανακάλυψα ότι η @heritageauctions είχε στην κατοχή της το εμβληματικό πράσινο φόρεμα με παγιέτες της Marilyn. Περαιτέρω στην έρευνά μου, ανακάλυψα ότι ο ιδιοκτήτης της Χρυσής Σφαίρας που έλαβε εκείνο το βράδυ, δεν ήταν άλλος από τη φίλη μου @jeffleatham. Το είδα όλο αυτό ως ένδειξη του τρόπου με τον οποίο όλα τα αστέρια ευθυγραμμίστηκαν».

Η Kim Kardashian έχασε 7 κιλά σε 3 εβδομάδες για την εμφάνιση της στο Μet Gala

Και πρόσθεσε: «Θα είναι για πάντα ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της ζωής μου να μπορώ να διοχετεύω την εσωτερική μου Marilyn με αυτόν τον τρόπο, όπως σε μια τόσο ξεχωριστή νύχτα. Ευχαριστώ την Heritage Auctions, τη Barbara Zweig και τον Jeff που βοήθησαν να γίνει δυνατή αυτή η ανάμνηση».

Όπως είπε η Kardashian, βλέπουμε ότι φόρεσε το πράσινο φόρεμα Norman Norell της Monroe από τις Χρυσές Σφαίρες του 1962. Η σταρ των Kardashians έγινε πρωτοσέλιδο φορώντας το φόρεμα με χάντρες της Monroe και όλοι είναι εξίσου σοκαρισμένοι (ίσως περισσότερο) που φόρεσε ακόμα μια από τις τουαλέτες της Monroe.