Χριστίνα Κοντοβά: Το συγκινητικό αντίο στην κόρη της λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:18
24/5/2021

Χριστίνα Κοντοβά: Το συγκινητικό "αντίο" στην κόρη της λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια πολύ έντονη, συναισθηματικά, στιγμή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και σύντροφος του Τζώνη Καλημέρη.

Όπως είχε αποκαλύψει, πρόσφατα, η ίδια, η Χριστίνα Κοντοβά πέρασε τους τελευταίους μήνες στην Ουγκάντα, όπως ορίζει ο νόμος του κράτους, προκειμένου να είναι κοντά στο κοριτσάκι που θέλησε να υιοθετήσει. Η μικρή Ada άλλαξε τη ζωή της σχεδιάστριας και η ίδια δεν δίστασε να μοιραστεί τα συναισθήματά της δημόσια.

"Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατα τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα", είχε αποκαλύψει με ανάρτησή της στις αρχές Απριλίου.

 

 

Με χθεσινή της ανάρτηση, η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε μία πολύ δύσκολη στιγμή που βιώνει "την μεγαλύτερη δοκιμασία της υιοθεσίας", όπως την αποκαλεί, τη στιγμή του αποχωρισμού.

"Αποχωρισμός. Σε όλη την διαδικασία της υιοθεσίας η μεγαλύτερη δοκιμασία είναι ο αποχωρισμός. «Η μαμά θα πάει για δουλειά και θα γυρίσει», «Μαμά, όχι θα γυρίσει (μην φύγεις)». 💔 #adoptingAda #backtoGreece #tillwemeetagain", γράφει στη λεζάντα η Χριστίνα Κοντοβά και ιδού η φωτογραφία με την οποία τη συνοδεύει.

 

 

Στα stories ολοκληρώνεται η αναφορά σε αυτά τα γεγονότα με ένα "αντίο" στη βροχή και ένα "Μέχρι να ξαναβρεθούμε" στo hashtag.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ