Ο Ricky Martin κέρδισε τη δίκη για αιμομιξία και παρενόχληση - Υποχώρησε ο ανιψιός του που τον κατηγορούσε

21.07.2022
Ο Ricky Martin κέρδισε τη δίκη για αιμομιξία και παρενόχληση - Υποχώρησε ο ανιψιός του που τον κατηγορούσε
Μία εβδομάδα μετά τη δημοσιοποίηση της σοκαριστικής αυτής ιστορίας ήρθε η δικαίωση για τον Ricky Martin, o οποίος επέμενε από την αρχή ότι ουδέποτε είχε ερωτική ή σεξουαλική σχέση με τον ανιψιό του, όπως εκείνος υποστηρίζει.

Όπως μεταδίδει το TMZ επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές, ο Ricky Martin μόλις κέρδισε την υπόθεση εναντίον του ανιψιού του, ο οποίος τον κατηγορούσε αφενός ότι είχε σεξουαλική σχέση μαζί του, αφετέρου ότι τον παρενοχλούσε για πολύ χρόνο μετά. Η νίκη αυτή του Martin ήρθε γιατί ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες.

Ο τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο αυτοπροσώπως ,όμως συμμετείχε στην διακασία μέσω zoom και, όπως δήλωσε η νομική του ομάδα, δικαιώθηκε όπως ακριβώς περίμεναν όλοι οι δικοί του άνθρωποι.

"Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να αποσύρει τις αξιώσεις του ήταν δική του αποκλειστικά χωρίς την παραμικρή εξωτερική επιρροή ή πίεση, ενώ επιβεβαίωσε επίσης ότι είναι ικανοποιημένος από τη νομική εκπροσώπησή του στην υπόθεση", δήλωσαν οι δικηγόροι του Martin συμπληρώνοντας ότι δεν ήταν ποτέ κάτι παραπάνω από ένα προβληματικό άνθρωπο που έκανε ψεύτικες κατηγορίες με απολύτως κανέναν τρόπο επιβεβαίωσής τους. "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο πελάτης μας δικαιώθηκε και τώρα μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητος τη ζωή και την καριέρα του", ολοκλήρωσαν οι δικηγόροι του Martin.