Brad Pitt - Ines de Ramon: Το ζευγάρι πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι και όλα δείχνουν ότι είναι αχώριστοι (video)

Brad Pitt - Ines de Ramon: Το ζευγάρι πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι και όλα δείχνουν ότι είναι αχώριστοι (video)
Tην Πόλη του Φωτός και του Έρωτα επισκέφτηκαν ο Brad Pitt και η νέα του σύντροφος και ο φακός τους κατέγραψε.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η πανέμορφη κοπέλα του ντύθηκαν με τα καλά τους για να παραβρεθούν σε ένα δείπνο αλλά δεν φαντάζονταν ότι κάποιος από τους καλεσμένους του εστιατορίου Fouquet's στο Champs-Élysées, θα τραβούσε ένα πολύ σύντομο βίντεο το οποίο φυσικά έγινε viral. Αυτό βέβαια μπορεί για τους ίδιους να μην ήταν και το καλύτερο αλλά ήταν υπέροχο για τους fans που ήθελαν τους δουν μαζί. Ντυμένος με ένα κλασικό μαύρο κοστούμι ο Brad φαίνεται να κουβεντιάζει στο τραπέζι με τον διπλανό του προσκεκλημένο, ενώ η Ines ντυμένη με ένα ασημί φόρεμα κάνει το ίδιο, με την κυρία δίπλα της.

{https://twitter.com/ParisMatch/status/1629277182290808839}

Στο μεταξύ, η σχέση τoυ Brad Pitt και της Ines είναι πολύ φρέσκια –μόλις τον Νοέμβριο τα έφτιαξαν - και δεν έχουν κάνει καν τη σχέση της επίσημη. Ωστόσο, ο Brad όπως κάθε ερωτευμένος άνθρωπος ήταν όλο το βράδυ σε πολύ καλό mood κοιτάζοντας στα μάτια την κοπέλα του, ενώ η Ines ήταν καθόλη τη διάρκεια χαμογελαστή και απολάμβανε τη βραδιά με το εκπληκτικό σύνολό της το οποίο είχε ταιριάξει με ένα διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια.

Brad Pitt: Τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά με την Ines de Ramon - Της γνώρισε τα παιδιά του

Και επειδή μπορεί να μην γνωρίζεις σχεδόν τίποτα για την Ιnes να σου πούμε ότι μόλις χώρισε από τον ηθοποιό του Vampire Diaries, Paul Wesley, ο οποίος υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου την περασμένη εβδομάδα μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Την ίδια ώρα, μια πηγή είπε στο HollywoodLife ότι ο ηθοποιός του Babylon «είναι ερωτευμένος με την Ines και πάντα ανυπομονεί να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της». Ωστόσο η πήγη εξήγησε ότι «είναι πολύ νωρίς για να πούμε πού μπορεί να πάνε τα πράγματα μεταξύ τους», ειδικά επειδή ο Brand καταλαβαίνει ότι η Ines μόλις βγήκε από έναν γάμο.

Και μιας και η κουβέντα πήγε λίγο πιο πριν στους πρώην να σου πούμε ότι ο Brad παραλίγο να πέσει πάνω στην πρώην σύζυγό του Jennifer Aniston όταν αυτός και η Ιnes προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του LAX τον Ιανουάριο. Μα τι τύχη! Όλες θυμόμαστε ότι το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Ιουλίου του 2000 και χώρισε πέντε χρόνια αργότερα όταν ο δημοφιλής ηθοποιός ξεκίνησε να βγαίνει και τελικά να παντρεύεται την ηθοποιό Angelina Jolie λίγο μετά τον χωρισμό τους.

Τελικά η Jennifer Aniston ήθελε παιδί και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την εμπειρία της με τις εξωσωματικές