Brad Pitt: Τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά με την Ines de Ramon - Της γνώρισε τα παιδιά του

22.02.2023
Brad Pitt: Τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά με την Ines de Ramon - Της γνώρισε τα παιδιά του
Ο Brad Pitt φαίνεται ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα και τα πράγματα φαίνεται να περνούν σε άλλο επίπεδο.

Ο κοινός δρόμος τους όμως δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα καθώς και οι δύο βρίσκονται σε διαδικασίες διαζυγίων στις οποίες υπάρχει σαφής αλληλοστήριξη.

Το ειδύλλιο του 59χρονου ηθοποιού και της 29χρονης Ines ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και όπως λεει μια πηγή κοντά στον Pitt, τους τελευταίους 3 μήνες έχουν έρθει πολύ κοντά.

Νέος έρωτας για τον Brad Pitt, μια καλλονή με τα μισά του χρόνια!

Ειδικά το δύσκολο διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie φέρνει αρκετή ένταση στη ζωή του ενώ το διαζύγιο της Ines de Ramon είναι πολύ πιο ήπιο καθώς ο πρώην σύζυγος της, ο σταρ του The Vampire Diaries, Paul Wesley, υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου στις 17 Φεβρουαρίου - πέντε μήνες μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού τους. Μάλιστα ο Wesley όταν έγινε γνωστή η σχέση της πρώην γυναίκας του, είχε αρχίσει ήδη να βγαίνει με το 22χρονο μοντέλο Natalie Zuckerberg.

«Η απόφαση να χωρίσουν είναι αμοιβαία και λήφθηκε πριν από πέντε μήνες. Ζητούν ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού τον περασμένο Σεπτέμβριο.

{https://www.instagram.com/p/B2zcArSBybN/}

Μιλώντας αποκλειστικά στην Daily Mail, η πηγή αποκάλυψε ότι ο Brad έχει συστήσει την Ιnes στα «περισσότερα» από τα έξι παιδιά που μοιράζεται με την πρώην σύζυγο του, ενώ αναφέρει ότι αυτός και η νέα του σύντροφος, υποστηρίζουν ο ένας στον άλλον στα διαζύγια τους.

«Η σχέση του Brad με την Angelina ήταν καταστροφική και είναι ακριβώς το αντίθετο με την Ιnes. Δεν υπάρχει δράμα και είναι πολύ χαμηλών τόνων» σημειώνει η πηγή η οποία μάλιστα ρωτήθηκε για το τι πιστεύει η Jolie για τη σχέση του συζύγου της και η απάντηση ήταν: «Ο Brad δεν δίνει δεκάρα για αυτό που σκέφτεται η Jolie. Στην πραγματικότητα θέλει να ξέρει ότι είναι ευτυχισμένος με κάποιαν άλλην».

Την ίδια άποψη έχει ο ηθοποιός και για τον Paul Wesley: «Ο Brad δεν νοιάζεται τι σκέφτεται ο Paul για αυτόν, ούτε τι σκέφτεται ο Paul για το ότι βγαίνει με την Ιnes», ανέφερε η ίδια πηγή.

Ο Brad Pitt έγινε 59 χρονών και αυτά είναι 5 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για τη ζωή του

Παρά, όμως, το γεγονός ότι ο Paul δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ούτε και αυτός για το τι κάνει η πρώην γυναίκα του, ο Brad και η Ines πηγαίνουν τα πράγματα βήμα-βήμα χωρίς να προκαλούν δημόσιες συζητήσεις.