Ο Brad Pitt έγινε 59 χρονών και αυτά είναι 5 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για τη ζωή του

21.12.2022
Ο Brad Pitt έγινε 59 χρονών και αυτά είναι 5 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για τη ζωή του
O Brad Pitt γιόρτασε πριν από λίγες μέρες τα 59α γενέθλιά του και παρακάτω θα διαβάσεις για 5 σχετικά άγνωστα γεγονότα από την προσωπική του ζωή που δίνουν περισσότερο ενδιαφέρον στα όσα ήξερες μέχρι τώρα για τον διάσημο ηθοποιό.

Του αρέσει να προσφέρει

Ο Brad είναι γνωστός για την τεράστια υποστήριξή του σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και τις σημαντικές επαναλαμβανόμενες δωρεές του σε διάφορους οργανισμούς. Για παράδειγμα, δώρισε 100.000 δολάρια σε μια εκστρατεία για τα ανθρώπινα δικαιώματα το 2011. Και το 2020, προσέφερε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ένα εκατομμύριο δολάρια μαζί με την πρώην σύζυγο του Jennifer Aniston, η οποία έδωσε το ίδιο ποσόν.

Και μόνο το 2006, αναφέρθηκε ότι ο ηθοποιός είχε δώσει περισσότερα από 4,4 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές σε διάφορους σκοπούς.

Κάποτε ντύθηκε κοτόπουλο

Ο διάσημος σταρ δεν γεννήθηκε επιτυχημένος, οπότε έπρεπε να κερδίσει τα προς το ζην ενώ προσπαθούσε να τα καταφέρει στον κινηματογράφο. Η πρώτη δουλειά του νεαρού Brad απαιτούσε να ντυθεί κοτόπουλο για μια διάσημη αλυσίδα φαστ φουντ. Χρόνια αργότερα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι «δεν ντρέπεται» που φόρεσε το κίτρινο φτερωτό κοστούμι κοτόπουλου και εξήγησε ότι «ένας άντρας πρέπει να φάει».

Παρά λίγο να γίνει δημοσιογράφος

Πριν γίνει ηθοποιός, ο Pitt σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο της γενέτειράς του στο Μιζούρι για 4 χρόνια και ήταν μόλις 2 εβδομάδες από την αποφοίτησή του όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σχολή για να κάνει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός, πραγματικότητα. Έτσι ο νεαρός Pitt κατευθύνθηκε στο Λος Άντζελες και δεν φοβήθηκε να ξεκινήσει από το μηδέν σε μια τόσο ανταγωνιστική βιομηχανία.

Έσπασε το δόντι του για τις ανάγκες ρόλου

Ο Brad είναι πλήρως αφοσιωμένος στην τέχνη του και ενσωματώνεται πλήρως στους χαρακτήρες που υποδύεται, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνει μια προσωπική θυσία. Για την ταινία του Fight Club του 1999, επέλεξε οικειοθελώς να κοπεί κομμάτι από το μπροστινό του δόντι για να γίνει πιο πιστευτός ο χαρακτήρας που υποδύθηκε

Έσωσε μια fun από σοβαρό ατύχημα

Τον έχουμε δει πολλές φορές να παίζει τον ρόλο του καλού στη μεγάλη οθόνη, αλλά φαίνεται ότι ο Pitt είναι ήρωας και στην πραγματική ζωή. Το 2016, σε γυρίσματα ταινίας στην Ισπανία, ο ηθοποιός υποδέχτηκε ένα κύμα θαυμαστών και ανάμεσά τους υπήρχε ένα κοριτσάκι που φαινόταν να κινδύνευε καθώς το έσπρωχναν.

Ευτυχώς, ο Brad παρατήρησε τη μικρή, έσπευσε να τη βοηθήσει και τη σήκωσε πάνω από τον φράχτη με τη βοήθεια 2 σωματοφυλάκων. Στη συνέχεια, ο ηρωικός ηθοποιός εθεάθη να παρηγορεί τη νεαρή θαυμάστρια και να τρίβει το κεφάλι και την πλάτη της καθώς περίμενε να φτάσουν οι γιατροί.

Νικολέτα Μακρή