H έγκυος Hilary Swank στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και τραγουδά στα δίδυμά της

21.12.2022
H έγκυος Hilary Swank στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και τραγουδά στα δίδυμά της
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όπως ο περισσότερος κόσμος, η έγκυος Hilary Swank έχει μπει σε γιορτινό κλίμα. Η διάσημη ηθοποιός έχει φτάσει στα μισά της ημερομηνίας γέννησης των διδύμων που περιμένει και μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία που στολίζει το σπίτι της και ναι, είναι πιο λαμπερή από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Στη λεζάντα γράφει «All I want for Christmas is yoooouuus, ohhhhhhh baby(s)» και τραγουδά στα διδυμάκια της, εμπνευσμένη, προφανώς, από τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Mariah Carey.

Στη φωτογραφία, η Swank είναι ντυμένη με μαύρα ρούχα και με άνετες μαύρες παντόφλες, καθώς κρεμάει στολίδια στο δέντρο. Τα χέρια της απλώνονται από πάνω για να στερεώσουν ένα στολίδι και μπορείς να δεις την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της είναι εκθαμβωτικό με λευκά φωτάκια και κόκκινα, πράσινα και χρυσά στολίδια με δώρα ενώ τα δύο σκυλιά της κάθονται από κάτω. Αλλά αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο της Swank.

Η Sharon Stone σχολίασε στην ανάρτηση: «Υay».

Η σταρ τoυ Alaska Daily ανακοίνωσε στο Good Morning America τον περασμένο Οκτώβριο, ότι περιμένει δίδυμα με τον σύζυγό της Philip Schneider, εξηγώντας: «Αυτό είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό».

Τον ίδιο μήνα, είπε στο Extra ότι είχε «διπλά» την πρωινή ναυτία. «Είχα κάποιες πρωινές ναυτίες για λίγο», είπε η Swank. «Οι φίλοι μου μου λένε ότι όταν έχεις διπλή εγκυμοσύνη, διπλασιάζει τις ορμόνες, διπλασιάζει τη ναυτία, διπλασιάζει τα πάντα».

Ευτυχώς, είπε ότι «αισθάνεται καλύτερα» τώρα, κάτι που μπορούμε να το δούμε μέσα από τη φανερή ευτυχία της καθώς στολίζει το δέντρο της.