Η Δανάη Μπάρκα αποθεώνει τους συνεργάτες της και η Ναταλία Γερμανού κάνει το καλύτερο σχόλιο

21.12.2022
Η Δανάη Μπάρκα αποθεώνει τους συνεργάτες της και η Ναταλία Γερμανού κάνει το καλύτερο σχόλιο
Η Δανάη Μπάρκα μιλά πολύ συχνά με τα καλύτερα λόγια για τους στενούς της συνεργάτες, και τώρα, ενόψει Χριστουγέννων και εορταστικού πνεύματος, γενικότερα, προφανώς, τους αφιερώνει μια ανάρτηση με τα πιο ζεστά της λόγια.

Ακόμη μια χρονιά η Δανάη Μπάρκα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" έχοντας στο πλευρό της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν. Σήμερα τους αποθεώνει με μια μακροσκελή ανάρτηση γεμάτη συναισθήματα αγάπης.

"Γιατί τους αγαπάω με όλη μου την καρδιά; ♥️", ξεκινά το κείμενό της η ηθοποιός και παρουσιάστρια για να δώσει αμέσως μετά την απάντηση.

"Γιατί είναι αληθινοί. Γιατί είναι αυθεντικοί. Γιατί γνωριστήκαμε για δουλειά,αλλά εξελιχθήκαμε σε οικογένεια. Γιατί με φροντίζουν,με αγαπάνε και με προστατεύουν 24 ώρες το 24ωρο χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Γιατί περνάνε από κάστινγκ τα αγόρια που μπορεί να βγω ραντεβού,γιατί ακολουθούν τις τρελές μου,γιατί γελάνε με τις φίλες μου,γιατί μου δίνουν χώρο & χρόνο να εξελιχθώ. Τους αγαπάω γιατί δεν έγιναν ούτε μια στιγμή 'αυλικοί' ή 'γλύφτες' ως είθισται σ’αυτη την δουλειά και σ’αυτές τις θέσεις. Γιατί ενώ είμαι μικρότερη τους,με σέβονται και με ακούν όσο εγώ εκείνους,κι όχι επειδή είμαι η παρουσιάστρια της εκπομπής αλλά επειδή οι κώδικες που έχουν αναπτυχθεί πλέον μεταξύ μας είναι τέτοιοι..αμοιβαίας εκτίμησης κι αγάπης. Εντυπωσιάζομαι με τα χαρίσματα τους και με γοητεύει τόσο πολύ που δεν έχουν κανένα σύνδρομο να φωνάζει γύρω τους,αλλά αγαπάνε τον εαυτό τους,την ζωή και την δουλειά τους όπως ακριβώς είναι.Τους αγαπάω γιατί ότι λένε μπροστά μου,το λένε και πίσω μου. (!!)", λέει η Δανάη Μπάρκα "ως Δανάη" όπως εξηγεί χαρακτηριστικά, αλλά δεν σταματά εδώ, καθώς μοιράζεται τις εξηγήσεις τις και επί επαγγελματικού.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα, όμως εκείνη είχε μια ένσταση!

"Ως παρουσιάστρια (τους) θα σας πω ότι τους αγαπάω γιατί είναι δουλευταράδες και 'φυτά'. Τους θαυμάζω γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ να κοροϊδέψουμε κάποιον,να τον χλευάσουμε,να τον κριτικάρουμε δημόσια,να τσακωθούμε εσκεμμένα,να πετάξουμε κακίες ή να σκορπίσουμε μιζέρια και δηθενιά για να τα βγάλουμε πέρα μέχρι στιγμής. Χρειάστηκε μόνο η τρέλα τους η δεκτικότητα τους και το μυαλό τους. Παλεύουμε καθημερινά ενωμένοι για να βγαίνει η κάθε εκπομπη με χαμογελο & αξιοπρέπεια. Και όταν βγαίνουμε μαζι έξω (πολυ συχνά) και μας κάνουν αγκαλιές άγνωστοι μετά σχολιάζουμε μεταξύ μας πόσο απίστευτο είναι αυτό που μας συμβαίνει και ποσό συγκινητικό. Τους λατρεύω για το χιούμορ τους και την διαφορετικότητα που υπάρχει μεταξύ τους. Τους θεωρώ απαραίτητους όχι μόνο για την τηλεόραση αλλά για παντού. Τους χαίρομαι,τους αγαπάω,τους νοιάζομαι και το απολαμβάνω που γίνομαι η μαμά τους κάποιες φορές", συνεχίζει η Δανάη και ολοκληρώνει λέγοντας: "Ομαδάρα μου,είμαι ευτυχισμένη που είμαι δίπλα σας."

Από τους πρώτους που αντέδρασαν στην ανάρτηση της παρουσιάστριας ήταν η Ναταλία Γερμανού που, στην ουσία τη "χειροκρότησε" και προσυπόγραψε τα όσα λέει, για να λάβει πίσω και την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό που της έχει η Δανάη.

"Μαμά, εύχομαι να σου μοιάσω. Είσαι το σπίτι μου", λέει η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου κι εμείς λέμε ό,τι και η Βασιλική Μιλλούση

Όσο για τα μέλη της "ομαδάρας"; Απάντησαν όλα με αγάπη και συγκίνηση!