Άκης Πετρετζίκης: "Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε "ακούσει" λίγο"

21.12.2022
Άκης Πετρετζίκης: "Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε "ακούσει" λίγο"
Ο γνωστός σεφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Happy Day" και μίλησε για την προσωπική του ζωή

Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, "Happy Day" και μίλησε για την γυναίκα αλλά και τα δυο παιδιά του. Ο διάσημος σεφ και επιχειρηματίας συνηθίζει να μοιράζεται στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram τρυφερά στιγμιότυπα της οικογένειας του.

Η Μαίρη Συνατσάκη για τη γέννηση της κόρης της: "Μου συνέβη αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι"

"Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε "ακούσει" λίγο. Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες ok. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί, κι εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο… Η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο", είπε αρχικά.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης δημοσίευσε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες με την Αναστασία Παντούση

Στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: "Δυσκολευτήκαμε 10 ημέρες με τον Αχιλλέα. Κάπου κάπου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός. Στις 7 το απόγευμα αφήνουμε τον Αχιλλέα στην κούνια και του λέμε γεια σου. Μερικές φορές κοιμάμαι στις 9 με 10 το βράδυ. Το 11, 12 για μένα δεν υπάρχει. Εμείς πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών".