Παππούδες θα γίνουν η Demi Moore και ο Bruce Willis- Η μεγαλύτερη κόρη τους είναι έγκυος

21.12.2022
Παππούδες θα γίνουν η Demi Moore και ο Bruce Willis- Η μεγαλύτερη κόρη τους είναι έγκυος
Το πρώτο της παιδί περιμένει η Rumer Willis και το ανακοίνωσε μια μια απίθανη ανάρτηση την οποία μοιράστηκε με συγκίνηση και η μέλλουσα γιαγιά!

Η είδηση έγινε γνωστή από τους μέλλοντες γονείς πριν από λίγες ώρες. Η Rumer Willis και ο σύντροφός της, Derek Richard Thomas, δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν σε ένα κοινό post τον κυρίαρχο ρόλο παίζει η κοιλίτσα της εγκυμονούσας Rumer την οποία σε μία λήψη φιλά τρυφερά συγκινημένος ο Derek.

Οι ευχές καταφθάνουν από παντού, με τις αδελφές και τη μητέρα της να κάνουν πανευτυχείς το απαραίτητο repost, το οποίο, βέβαια είδαμε και από τη σύζυγο του πατέρα τους, Ema Hemming.

O Bruce Willis ποζάρει με όλες του τις γυναίκες εν μέσω θρίλερ με τη διαθήκη του

Έτοιμη να γίνει γιαγιά δηλώνει η Demi Moore ενώ η Emma μοιράζεται και τα συναισθήματα του Bruce. "Είμαστε κατενθουσιασμένοι εδώ", γράφει στο post της η Heming και η χαρά πολλαπλασιάζεται!

Μπαίνοντας στην εποχή της "θεότρελης, σαλεμένης" γιαγιάς, η Demi Moore έκανε το ποστ της αγάπης και δέχτηκε της ευχές πολλών διάσημων φίλων της, μεταξύ των οποίων οι Gwyneth Paltrow, Michellle Pfeiffer και Rita Wilson.

Ποιος είναι, όμως, ο σύντροφος της Rumer;

Ο Derek είναι indie μουσικός και έχει πάνω από 4,000 followers στο Instagram. Επαγγελματικά χρησιμοποιεί το όνομα DRT και προωθεί τη μουσική του, κυρίως, μέσα από τα social media. Παράλληλα ο Derek είναι ο frontman του συγκροτήματος Vista Kicks, τους οποίους απαρτίζουν οι μουσικοί Trevor Sutton και Nolan Le Vine.

Demi Moore - Bruce Willis: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους και μία αποκάλυψη

Η μεγαλύτερη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore επισημοποίησε Instagramικά τη σχέση της με τον μουσικό σύντροφό της, στις 15 Νοεμβρίου, προετοιμάζοντας, προφανώς το έδαφος για την επόμενη, πιο σημαντική ανακοίνωση της "υψηλής άφιξης".