Μελίνα Νικολαΐδη: Η σέξι αμφίεση με τον σύντροφό της και το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή

22.02.2023
Μελίνα Νικολαΐδη: Η σέξι αμφίεση με τον σύντροφό της και το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή
Σε mood καρναβαλιού και η κόρη της Δέσποινας Βανδή, η οποία μεταμφιέστηκε σε σέξι Κοκκινοσκουφίτσα, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, λύκο κανονικό!

Στον δρόμο για το μεγάλο τριήμερο της Αποκριάς και τα μασκέ πάρτι ολοένα και πληθαίνου΄ν. Προφανώς σε ένα τέτοιο ήταν καλεσμένοι και η Μελίνα Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και επέλεξαν να ζωντανέψουν το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας με τον Κακό Λύκο.

Μια αρκετά "προχωρημένη" εκδοχή, βέβαια, με τη νεαρή φοιτήτρια σε total red sexy look με δανδελένιο κορσέ, γάντια, ζαρτιέρες και μαστίγιο (!) και τον αθλητή/personal trainer σύντροφό της στο ίδιο μήκος κύμματος με leather λεπτομέρειες, χειροπέδες και ένα κεφάλι λύκου στο... κεφάλι του!

{https://www.instagram.com/p/Co7dgvWIN4p/}

Αυτής της ανάρτησης είχε προηγηθεί μια άλλη με close ups της νεαρής κοπέλας. Οι λήψεις αυτές κερδισαν "χειροκρότημα" από τους followers της με τη μητέρα της να καμαρώνει πρώτη και καλύτερη. "Είσαι το αστέρι μου", γράφει η Δέσποινα Βανδή και ιδού η ανάρτηση.

{https://www.instagram.com/p/Co7cxhUomSY/}

36.jpg

Μελίνα Νικολαΐδη: Ο σάλος με το νέο ξανθό look και η αλήθεια πίσω από την αλλαγή

"Υπεύθυνη" για το look της Μελίνας η Βάσω Νακοπούλου, η celebrity make up artist και της Δέσποινας Βανδή στο Just The 2 Of Us, μεταξύ άλλων, η οποία είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να κάνει ξανθιά την όμορφη νεαρά κάνοντας τότε μεγάλη εντύπωση.

Χθες, η 18χρονη Μελίνα είχε βρεθεί ξανά στην επικαιρότητα καθώς υπερασπίστηκε δημόσια τη μητέρα της και τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι μοιράστηκαν μια ιδιωτική στιγμή - όπως υποστηρίζουν πολλοί - με όλο τον κόσμο.