Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Από τις βόλτες με τον γιο της στο νοσοκομείο - Η φωτογραφία με τον γύψο

22.02.2023
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Από τις βόλτες με τον γιο της στο νοσοκομείο - Η φωτογραφία με τον γύψο
Κάταγμα στο πόδι και ακινησία για ενάμιση μήνα. Δύσκολα τα πρα΄γματα, ειδικά με μωρό παιδί στο σπίτι!

Τη μια μέρα έκανε βόλτες στον ήλιο με τον γιο της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την άλλη βρέθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από stories στον λογαριασμό της.

Χωρίς να εξηγήσει πώς έγινε το "κακό", η παρουσιάστρια που, για την ιστορία, έγινε μητέρα στις αρχές του περασμένου μήνα, μοιράστηκε δυο φωτογραφίες από το νοσοκομείο την ώρα που της δένουν το πόδι. "1,5 μήνα ακινησία για να αποφύγουμε το χειρουργείο", γράφει στη λεζάντα η Κωνσταντίνα ενώ ταυτόχρονα απορεί σχετικά με το "πώς μπορεί να γίνει αυτό με ένα νεογέννητο στο σπίτι".

2_3.jpg

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε πόσα κιλά έχει χάσει τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα

Σα να μην έφτανε αυτό, σήμερα προστέθηκε ακόμη ένα πρόβλημα στην ήδη δύσκολη κατάστασή της καθώς στην περιοχή όπου ζει είχαν, όπως διαβάζουμε σε άλλο story, 5ωρη διακοπή ρεύματος. Από τα emojis που επέλεξε να χρησιμοποποιήσει πλάι στα σχόλιά της καταλαβαίνουμε πως κάνει ό,τι μπορεί για να φύγει το κακό το μάτι από πα΄νω της η Κωνσταντίνα. Μακάρι και γρήγορα!

3_3.jpg

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, υποδέχτηκαν τον γιο τους στις 3 Ιανουαρίου και, όπως αποκάλυψαν από την πρώτη στιγμή το ΄ονομα που θα του δώσουν είναι Βλάσσης, αυτό του παππού του.