Ο Paul Rudd για το τελευταίο επεισόδιο των "Friends": "Δε θα έπρεπε να είμαι εκεί"

21.02.2023
Ο Paul Rudd για το τελευταίο επεισόδιο των "Friends": "Δε θα έπρεπε να είμαι εκεί"
Ο ηθοποιός εξήγησε πως έζησε μια σουρεαλιστική εμπειρία στο τέλος της πολυαγαπημένης σειράς

Αν είσαι fan των "Friends", θα θυμάσαι ότι ο Paul Rudd συμμετείχε στη σειρά στο ρόλο του ερωτευμένου της Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Mike Hannigan, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στο επεισόδιο της 9ης σεζόν, «The One With The Pediatrician». Έχοντας συνολικά εμφανιστεί σε 17 επεισόδια του Friends, τελικά έγινε ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες.

Friends: Το απαγορευμένο trailer που έδειχνε τους πρωταγωνιστές με τα εσώρουχα τους

Ωστόσο, στη πρόσφατη εμφάνιση του στο Heart Breakfast, ο ηθοποιός είπε ότι δεν πίστευε ότι άξιζε τη σύντομη εμφάνιση του στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «The Last One». «Το όλο θέμα ήταν λίγο σουρεαλιστικό, πρέπει να πω, για να είμαι μέρος αυτού. Μπήκα πολύ κοντά στο τέλος...Ένιωθα περίεργα. Ήμουν στο τελευταίο επεισόδιο και σκεφτόμουν ότι δεν θα έπρεπε να είμαι εκεί. Είχα θέση στην πρώτη σειρά για πράγματα που δεν έπρεπε να δω. Όλοι έκλαιγαν και εγώ έλεγα απλώς 'ουάου'. Ένιωσα πολύ προνομιούχος».

Ο Matthew Perry αποκαλύπτει πώς, ακριβώς, πήρε τον ρόλο του Chandler Bing

Ο Rudd εμφανίστηκε επίσης για σύντομο χρονικό διάστημα στo special reunion του 2021, αλλά εκείνη τη φορά άφησε τα φώτα της δημοσιότητας στο κυρίως cast (Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer).