Jennifer Aniston: Γιατί δήλωσε ότι οι νέες γενιές βρίσκουν σήμερα το Friends προσβλητικό

Jennifer Aniston: Γιατί δήλωσε ότι οι νέες γενιές βρίσκουν σήμερα το Friends προσβλητικό
Πραγματικά διανύουμε μια δύσκολη εποχή. Δεν ξέρει κανείς τι να πει και πώς να το πει για να μην κατηγορηθεί από τον κόσμο για σεξισμό ή ότι λέει ανόητα αστεία. Και ένα ερώτημα που υπάρχει είναι το εξής: Πώς θα βλέπαμε σημερα σειρές του παρελθόντος με τα υπάρχοντα στερεότυπα όπως έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια;

Για παράδειγμα, η αγαπημένη μας Jennifer Aniston δήλωσε πρόσφατα ότι οι νεότερες γενιές βρίσκουν ορισμένα επεισόδια του Friends «προσβλητικά».

Η Jennifer μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο με αφορμή την προώθηση της τελευταίας της ταινίας, Murder Mystery 2 και είπε ότι η κωμωδία ως είδος έχει αλλάξει από τη δεκαετία του 1990 (όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά το Friends) επειδή στις μέρες μας πρέπει να είσαι «προσεκτικός».

Ο Paul Rudd για το τελευταίο επεισόδιο των "Friends": "Δε θα έπρεπε να είμαι εκεί"

«Η κωμωδία έχει εξελιχθεί, οι ταινίες έχουν εξελιχθεί… Τώρα είναι λίγο δύσκολο γιατί πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, κάτι που το κάνει πολύ δύσκολο για τους κωμικούς, γιατί η ομορφιά της κωμωδίας είναι ότι κάνουμε πλάκα με τον εαυτό μας, κάνουμε πλάκα με τη ζωή» είπε η ηθοποιός.

«Τότε μπορούσες να αστειεύεσαι για έναν περίεργο και να γελάς… αυτό ήταν υστερικό. Και αφορούσε το να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους για το πόσο γελοίοι μπορεί να είναι κάποιοι. Και τώρα δεν μας επιτρέπεται να το κάνουμε αυτό», είπε η Jennifer.

{https://www.instagram.com/p/CPD9hThDmAw/}

Στη συνέχεια, η Jen μίλησε για το Friends, λέγοντας ότι δεν γίνεται τόσο καλά αποδεκτό από τις νεότερες γενιές. «Υπάρχει μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων, παιδιά, που τώρα βλέπουν τα επεισόδια του Friends και τα βρίσκουν προσβλητικά».

«Υπήρχαν πράγματα που δεν ήταν ποτέ σκόπιμα αλλά και άλλα πράγματα... Έπρεπε να το είχαμε σκεφτεί καλά, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε τότε μια ευαισθησία όπως υπάρχει τώρα», είπε η ηθοποιός.

Η Reese Witherspoon απέδειξε ότι ακόμα θυμάται τις ατάκες της από το "Friends", 23 χρόνια αργότερα

«Όλοι χρειάζονται αστεία! Ο κόσμος χρειάζεται χιούμορ! Δεν μπορούμε να παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ στα σοβαρά. Ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλοι είναι πολύ διχασμένοι», συνέχισε.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.04.2023 - 09:03