Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Νέος έρωτας με τον Νίκο Συρίγο μετά το διαζύγιο; - Οι δηλώσεις του πρώην συζύγου της

03.04.2023
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Νέος έρωτας με τον Νίκο Συρίγο μετά το διαζύγιο; - Οι δηλώσεις του πρώην συζύγου της
(photo: @nikos_sirigos
Οι φήμες θέλουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να έχει ήδη ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της μετά το διαζύγιό της από τον Σπύρο Δημητρίου, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά, δημόσια, για τον χωρισμό τους.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020 και χώρισαν δυόμιση χρόνια αργότερα, με την είδηση να επιβεβαιώνεται τον περασμένο Ιανουάριο. Το διαζύγιο της δημοφιλούς τραγουδίστριας και του δικηγόρου πρώην (πια) συζύγου της ήταν "βελούδινο" και οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις.

{https://www.instagram.com/p/Cbn_i76NpDT/}

Αυτό επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Σπύρος Δημητρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Γειά σου", στο πλαίσιο της οποίας μίλησε πρώτη φορά για τις εξελίξεις στα προσωπικά του και αναφέρθηκε στο διαζύγιο ως πένθος, ενώ το συνέκρινε με τα ανάλογα για τον χαμό των γονιών του τους οποίους έχασε αμφότερους πρόσφατα.

«Μέσα σε τρία χρόνια είχα τρεις απώλειες. Των γονιών μου και το διαζύγιο. Ένα διαζύγιο όσο ειρηνικό και να είναι όπως είναι και το δικό μου, για οποιοδήποτε λόγο συμβεί είναι μια απώλεια. Είναι ένα πένθος», είπε ο δικηγόρος κάνοντας και την αυτοκριτική του αμέσως μετά.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τι έλεγε πριν από έναν χρόνο για τον γάμο της και τον σύζυγό της

«Δυστυχώς ενέπεσα στον κανόνα του “παντρεύτηκα και χώρισα”», είπε, τονίζοντας όμως ότι κρατά ότι γίνεται να ξε-ερωτευτείς, αλλά δεν γίνεται να ξε-αγαπήσεις. Συνέχισε λέγοντας πως διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την οποία αποκάλεσε σούπερ σταρ και υπερταλαντούχα ενώ ξεκαθάρισε ότι την θαυμάζει ακόμη πολύ και θα συνεχίσει να την επισκέτεται σε συναυλίες της. «Τώρα προσωπικά αν είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε… Πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο και οι δύο κάνουν αυτοκριτική» είπε ο Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος σε ερώτηση για το αν πρόκειται να κάνει δεύτερο γάμο γέλασε και είπε χαριτωμένα: «Εδώ δεν σχεδίαζα ούτε τον πρώτο», ενώ συμπλήρωσε πως δεν είχε συγκατοικήσει καν, πριν από τον γάμο. «Τα έκανα όλα μαζί. Ευτυχώς τα έκανα έτσι γιατί αλλιώς, δε θα τα έκανα ποτέ», συμπλήρωσε!

{https://www.youtube.com/watch?v=WtUkzZrj4Co&ab_channel=SKAI.gr}

Ο Γιάννης Ζουγανέλης απαντά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η κόρη του όταν έψαλλε το "Χριστός Ανέστη"

Επιστρέφοντας στις φήμες για το νέο ειδύλλιό της λέγεται πως στη ζωή της Ελεωνόρας έχει μπει τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Συρίγος. Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" και η τραγουδίστρια γνωρίστηκαν το 2021 όταν εκείνος της πήρε μια συνέντευξη και διατήρησαν φιλικές σχέσεις που, σύμφωνα με τις "κακές γλώσσες" έγιναν ακόμη πιο στενές τελευταία.

{https://www.instagram.com/p/CTzHT_3MMIO/}

Η φήμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε και διαψευστεί ακόμη. Αναμένουμε.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.04.2023 - 15:47