Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

11.10.2020
Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη
Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε στις Σπέτσες

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου στις Σπέτσες.

Δες και αυτό: H Amanda Holden εντυπωσίασε φορώντας αποκαλυπτική δημιουργία Celia Kritharioti

Η τραγουδίστρια και κριτής του The Voice επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, ένα υπέροχο ολόλευκο νυφικό που αποτελούνταν από μεταξωτό ταφτά και κουάφ κεντημένη στο χέρι από κρύσταλλα Swarovski σε απαλό γαλάζιο και crystal.

Στο pre-wedding party, η Ελεονώρα επέλεξε επίσης ένα Celia Kritharioti Couture νυφικό από γαλλική δαντέλα με ένα open back σχέδιο. Η επιλογή του οίκου για τη δημιουργία του νυφικού φορέματος δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η διεθνούς φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια έχει ντύσει μερικές από τις πιο διάσημες νύφες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου σε μια ιδιωτική τελετή, έχοντας κοντά τους μόνο μερικούς καλούς φίλους και συγγενείς. Το ζευγάρι έφτασε στο ξωκκλήσι με καΐκι, με τον γαμπρό να φτάνει πρώτος, φορώντας ένα λευκό κοστούμι και μαύρο παπιγιόν.

Παρ'όλο που είχαν προγραμματίσει από το καλοκαίρι το γάμο του για τις 10 Οκτωβρίου, πριν μερικές ημέρες υπήρξαν φήμες ότι θα ακυρωθεί λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει τα σχέδια του, έχοντας μαζί τους λιγότερα άτομα.