Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τι έλεγε πριν από έναν χρόνο για τον γάμο της και τον σύζυγό της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τι έλεγε πριν από έναν χρόνο για τον γάμο της και τον σύζυγό της
Ύστερα από 2 χρόνια γάμου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου πήραν την απόφαση να χωρίσουν και όλα έγιναν σε φιλικό κλίμα.

Ένας γάμος που ένιωσε σε πολλά σημεία την «πίεση» των ΜΜΕ με την τραγουδίστρια να αντιμετωπίζει συχνά, άκομψα και αδιάκριτα ερωτήματα. Υπήρχαν όμως και περιπτώσεις όπου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανοίχτηκε αυθόρμητα και μίλησε με ειλικρίνεια για τον Σπύρο Δημητρίου, όπως για παράδειγμα στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ1 πριν περίπου έναν χρόνο, όπου, μιλώντας στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, είχε αναφερθεί, μεταξύ άλλων και στις συνήθειές τους, ως ζευγάρι.

eleonora-zouganeli-ert-620x332-1.jpg

«Ο Σπύρος ακούει πάρα πολλά πράγματα ανάλογα με τη διάθεσή του. Η μουσική παίζει ρόλο στην καθημερινότητά του. Μπορεί να βάλει ένα ποτό στο σπίτι και να χορέψει. Εγώ είμαι λίγο πιο κλειστή αλλά με έχει συνεπάρει» είπε τότε για τον σύζυγό της και αποκάλυψε πως στη σκηνή είναι περισσότερο εκδηλωτική απ' ότι στην καθημερινότητά της.

4_3.jpg

Για τον γάμο της είχε πει στην εκπομπή: «Ο γάμος μου ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα. Δεν πίστευα ότι θα παντρευτώ γιατί δεν είχε έρθει ένας άνθρωπος που θα με οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Είχα όμως σαν όνειρο να βρω έναν άνθρωπο που θα συμπορευτώ… Ο γάμος μας έγινε πολύ γρήγορα. Είναι αλήθεια πως μου είπε ο Σπύρος την ατάκα “έχεις καταλάβει ότι είμαστε μαζί;”, θυμάμαι την πρόταση γάμου, ήταν χωρίς δαχτυλίδι αλλά με άλλο κόσμημα. Ο μπαμπάς μου έχει όνειρο να γίνει παππούς, ίσως και εγώ το έχω αλλά αυτά δεν τα προγραμματίζεις…». Σίγουρα δεν προγραμματίζεις τίποτε στη ζωή γιατί η πραγματικότητα μπορεί να σου τα φέρει όλα διαφορετικά.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Τελικά οριστικό το διαζύγιο ύστερα από δυο χρόνια γάμου

Ιδού ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» με καλεσμένη την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

{https://www.youtube.com/watch?v=NtgxSZpSfTU}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.02.2023 - 13:58