Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ και η Poppy Delevigne είναι το νέο hot ζευγάρι όμως εκείνη είναι ακόμη παντρεμένη

21.02.2023
Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ και η Poppy Delevigne είναι το νέο hot ζευγάρι όμως εκείνη είναι ακόμη παντρεμένη
Εκείνος 24 ετών, εκείνη 36. Ο φακός τους "τσάκωσε" να απολαμβα΄νουν τη βόλτα τους πιασμένοι χέρι χέρι, επιβεβαιώνοντας, κατά κάποιον τρόπο τη σχέση τους και αδιαφορώντας παγερά για τα κακόβουλα σχόλια που αναφέρονται στη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους.

Παππούς του ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας, νονός του ο πρίγκιπας William και γονείς του ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Marie Chantal. O Τίνο, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, είναι 24 ετών και ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες, όμως, είναι... "πιασμένος"!

{https://www.instagram.com/p/CD4uOmYJfOT/}

Η μεγαλύτερη αδελφή της Cara Delevigne (περί αυτής πρόκειται) είναι επίσης μοντέλο και Influencer με 2,5 εκατομμύρια followers ενώ είναι παντρεμένη (ναι, ακόμη) με τον James Cook, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν και διευθυντής της εταρείας Limited που ανήκει σ' εκείνη.

{https://www.instagram.com/p/CnaB5scoQN8/}

Πρόσφατα δημοσιεύματα στη Βρετανία αποκάλυψαν τη σχέση του με την Poppy Delevigne ενώ αναφέρονται σ' εκείνον ως "Toyboy", λόγω της διαφοράς ηλικίας μεταξύ τους.

{https://twitter.com/richardaeden/status/1626848240862625794}

Marie Chantal και Ολυμπία: Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Οι ίδιοι, πα΄ντως, δείχνουν να αδιαφορούν για τα όσα λέγονται ή γράφονται και πηγές κοντά τους μιλάνε για έναν φλογερό έρωτα που τους έχει συνεπάρει αμφότερους.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι το δεύτερο από τα πέντε παιδιά του Παύλου και της Marie Chantal, έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιου Georgetown, λατρεύει το κυνήγι και έχει καλλιτεχνική φλέβα.

{https://www.instagram.com/p/CmmNklZIij8/}

H Poppy Delevigne και ο επιχειρηματίας James Cook [φωτό κάτω] παντρεύτηκαν το 2014 στο Knightsbridge με τις αδελφές εκείνης, Cara και Chloe, μεταξύ των διάσημων (και εντυπωσιακών) παρανύμφων. Οι δρόμοι του ζευγαριού φαίνεται ότι χώρισαν στις αρχές του 2022, όμως το διαζύγιο δεν έχει βγει ακόμη. "Ψιλά γράμματα" και η ζωή συνεχίζεται, βέβαια.

{https://www.instagram.com/p/37MYLyNgSE/}

Η Ολυμπία, ο Τίνο και τα υπόλοιπα 7 εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η μαμά Marie Chantal καμαρώνει πάντα για τα παιδιά της - και ειδικά για τον μεγαλύτερο υιό - και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πως αντιδρά σε αυτό το ειδύλλιό του.

{https://www.instagram.com/p/CVnT8zXgx6f/}