Το ελληνικό Πάσχα της Marie Chantal: Η ανάρτηση με τα παιδιά της και ευχή στα ελληνικά

18.04.2023
Το ελληνικό Πάσχα της Marie Chantal: Η ανάρτηση με τα παιδιά της και ευχή στα ελληνικά
Μπορεί να μην ήταν στην Ελλάδα για τις γιορτές του Πάσχα, όμως ο Παύλος και η οικογένειά του τίμησαν όλα τα ορθόδοξα έθιμα και με το παραπάνω.

Πρώτο Πάσχα χωρίς τον πατριάρχη, Κωνσταντίνο, για την οικογένεια του τέως βασιλιά των Ελληνων και βρήκε τον Παύλο με τη Marie Chantal και τα πέντε παιδιά τους στα Hamptons όπου ο φακός τους "συνέλαβε" να συμμετέχουν ενεργά τόσο στην περιφορά του Επιταφίου όσο και στην Ανάσταση.

Συγκεκριμένα, οι δυο γιοι του ζεύγους, Κωνσταντίνος και Οδυσσέας, ήταν μεταξύ εκείνων που κράτησαν τον Επιτάφιο στους ώμους τους ενώ σύσσωμη η οικογένεια στάθηκε έξω από την ορθόδοξη εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στην περιοχή για το "Χριστός Ανέστη".

marie-chantal_1.jpg

Τις εικόνες είχε μοιραστεί πρώτος ο Παύλος μέσω stories όμως λίγες ώρες αργότερα έκανε το ίδιο, μέσα από σταθερό post, όμως, η σύζυγός του, Marie Chantal. Στη λεζάντα η ευχή "Χριστός Ανέστη" με λατινικούς χαρακτήρες και στις φωτογραφίες το παραδοσιακό τραπέζι με την ελληνική σαλάτα και τα χριστόψωμα της Λαμπρής.

{https://www.instagram.com/p/CrJcfnZOZre/}

Στην Ελλάδα, από την άλλη, πέρασε το Πάσχα η χήρα του τέως βασιλιά, Άννα Μαρία, συνοδευόμενη από τον μικρό της γιο, Φίλιππο, και τη σύζυγο΄ το Nina Flohr. Οι τρεις τους επέλεξαν τη Μήλο για τις Άγιες Μέρες και παραβρέθηκαν στις λειτουργίες με πλήρη διακριτικότητα, σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες, ενώ δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν και για φωτογραφίες κάθε φορά που τους ζητούνταν.

{https://www.instagram.com/p/CrGD89xMrK_/}

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου, στα 82 του χρόνια και κηδεύτηκε λίγες μέρες αργότερα, παρουσία πολλών γαλαζοαίματων των ευρωπαϊκών βασιλικών οίκων, καθώς και εκπροσώπων άλλων χωρών.

Η Ολυμπία, ο Τίνο και τα υπόλοιπα 7 εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Τελευταία τροποποίηση στις 18.04.2023 - 11:30