Η Ολυμπία, ο Τίνο και τα υπόλοιπα 7 εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

16.01.2023
Η Ολυμπία, ο Τίνο και τα υπόλοιπα 7 εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Photo: NDP Photo Agency
Στον απόηχο της κηδείας του Κωνσταντίνου, του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας, μένουμε λίγο στη νεότερη γενιά της τέως βασιλικής οικογένειας που σήμερα αποχαιρέτησε με ιδιαίτερη συγκίνηση, αξιοπέπεια και σεβασμό τον πατριάρχη της.

Ξεκινάμε από τους γιους του Κωνσταντίνου, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως μια γροθιά, παντού και συνέχεια μαζί, ο Παύλος (55) είναι ο μόνος που γεννήθηκε στο Τατόι. Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη αλλά φήμες τον θέλουν να ψάχνει ήδη για μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα... Ο Νικόλαος (51) ζει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ο Φίλιππος (36) είναι ο βενιαμίν της οικογένειας, ο οποίος και παντρεύτηκε πρόσφατα με τη Νίνα Φλορ.

Εφόσον τα τρία αδέλφια είχαν φτάσει νωρίτερα στην εκκλησία, οι σύζυγοί τους ήρθαν αργότερα μαζί με την άλλη αδελφή της οικογένειας. Η Τατιάνα Μπλάτνικ (42) με καταγωγή από τη Βενεζουέλα λατρεύει τον σύζυγό της και την Ελλάδα και δεν σταματά να το παραδέχεται σε κάθε ευκαιρία. Η Nina Flohr (35) είναι καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρείας VistaJet, της πρώτης στον κόσμο ιδιωτικής εταιρείας τζετ, της οποίας, ιδρυτής, για την ιστορία είναι ο πατέρας της.

Μαζί τους η αδελφή των αγοριών, Θεοδώρα (39) η οποία είναι ηθοποιός στο επάγγελμα και ζει στο Λος Άντζελες, με τον αρραβωνιαστικό της, Matthew Kumar, ο γάμος των οποίων ματαιώθηκε λόγω κορονοϊού.

Ο Παύλος παντρεύτηκε τη Marie Chantal Miller (54) μία από τις τρεις κόρες του "Κυρίου Duty Free" (μεταξύ άλλων) Rober Warren Miller, την 1η Ιουλίου 1995 και έχουν μαζί πέντε παιδιά.

Marie Chantal και Ολυμπία: Μαμά και κόρη ποζάρουν για γνωστό περιοδικό

Η Μαρία Ολυμπία είναι 26 ετών και ήδη... fashion icon. O αδελφός της Κωνσταντίνος Αλέξιος, ή Τίνο (24) είναι καλλιτέχνης και... περιζήτητος γαμπρός! Ακολουθούν ο Αχιλλέας Ανδρέας (23) ο οποίος θέλει να ακολουθήσει καριέρα στην υποκριτική, ο Οδυσσέας Κίμων (18) έχει ροπή προς τον αθλητισμό και ίδια μέρα γενέθλια με τη μητέρα του (!), και ο βενιαμίν, Αριστείδης Σταύρος (15) που ακόμη ψάχνει τα πατήματά του στο σχολείο!

Εκτός από τα πέντα παιδιά του Παύλου, ο Κωνσταντίνος έχει ακόμη τέσσερα εγγόνια από την πρωτότοκή του, Αλεξία (57) η οποία γεννήθηκε στα θερινά ανάκτορα, στο Μον Ρεπό, στην Κέρκυρα. Η Αλεξία παντρεύτηκε τον ισπανό αρχιτέκτονα Carlos Morales το καλοκαίρι του 1999 και από τότε ζουν μόνιμα στα Κανάρια Νησιά. Τα παιδιά τους είναι η Arietta (20), η Anna Maria (19), ο Carlos (17) και η Amelia (16)

Τελευταία τροποποίηση στις 18.02.2023 - 14:46