Πρίγκιπας Ηarry: Αποκάλυψε στο βιβλίο ποιο ήταν το αγαπημένο άρωμα της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana

17.01.2023
Πρίγκιπας Ηarry: Αποκάλυψε στο βιβλίο ποιο ήταν το αγαπημένο άρωμα της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana
Με 400 σελίδες κυκλοφόρησε τελικά το βιβλίο "Spare" του πρίγκιπα Harry και, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, έχει ως υλικό άλλες τόσες... Ίσως ένα ακόμη βιβλίο ετοιμάζεται, λοιπόν; Θα δείξει... Προς το παρόν

Πολλά είναι αυτά που μάθαμε από τα πολυσυζητημένα απομνημονεύματά του πρίγκιπα Ηarry που κυκλοφορούν και στη χώρα μας υπό τον τίτλο "Ρεζέρβα" από τις εκδόσεις Πεδίο. Για παράδειγμα, ότι έχασε την παρθενιά του από μια μεγαλύτερη γυναίκα από εκείνον πίσω από μια παμπ ή ότι σκότωσε 25 ανθρώπους κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Αφγανιστάν.

Spare: Ο σαδιστής Κάρολος, η αλήθεια για την Καμίλα, η περιτομή, η κόντρα με την Kate και 10 ακόμη "βόμβες" που έριξε ο Harry στο βιβλίο του

Αλλά ο δούκας του Sussex εμβαθύνει επίσης σε διάφορες πτυχές των σχέσεών του με την οικογένειά του. Ίσως το πιο πολυσυζητημένο περιστατικό από το Spare που αφορά στη βασιλική οικογένεια, είναι όταν ο William φέρεται να του επιτέθηκε σωματικά και να τον έριξε στο πάτωμα σε μια έντονη διαμάχη.

Φυσικά, αν δεν έχεις διαβάσει ακόμα το Spare, μπορεί να πιστεύεις ότι ο Harry έχει γράψει μόνο αρνητικά πράγματα για τη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, υπάρχει και ένα στοιχείο που αποκάλυψε για τη μητέρα του, Diana, η οποία είναι, μάλλον, τρυφερή!

Ο πρίγκιπας Harry, λοιπόν, αποκάλυψε ποιο ήταν το αγαπημένο άρωμα της πριγκίπισσας Diana.

Σύμφωνα με το Spare, η Diana αγαπoύσε το First από τον πολυτελή οίκο Van Cleef & Arpels. Και το άρωμα, που συνδυάζει ροζ γιασεμί, αλδεϋδικές νότες, κεχριμπαρένιο σανταλόξυλο και βανίλια, όχι μόνο είναι ακόμα διαθέσιμο για αγορά αλλά πωλείται και σε προσιτή τιμή!

Νικολέτα Μακρή