Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Η φωτογραφία-μήνυμα προς τον Harry ότι παραμένουν ιδιαίτερα δημοφιλείς και δυνατοί

19.01.2023
Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Η φωτογραφία-μήνυμα προς τον Harry ότι παραμένουν ιδιαίτερα δημοφιλείς και δυνατοί
Η βασιλική οικογένεια συνεχίζει επίσημα να αγνοεί τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο πρίγκιπας Harry στα απομνημονεύματά του, Spare, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στέλνουν στο κοινό διακριτικά μηνύματα. Από τα ρούχα τους μέχρι τη σελίδα τους στο Instagram, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton φαίνεται να καθησυχάζουν τους fans τους ότι έχουν ακόμα το "πάνω χέρι".

Οι βασιλικοί παρατηρητές έχουν ήδη δει τις συντονισμένες ενδυματολογικές επιλογές στα κάλαντα προς τιμή της Πριγκίπισσας της Ουαλίας τον Δεκέμβριο και την επίσκεψη του ζευγαριού στο Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα. Πολλοί θεωρούν ότι είναι ένας τρόπος για να αντικρούσουν τους ισχυρισμούς της Megan Markle ότι ορισμένα χρώματα είναι εκτός ορίων στους βασιλείς, ενώ παράλληλα επιδεικνύουν ένα ισχυρά ενωμένο μέτωπο. Τώρα, ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή τους στο Βασιλικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λίβερπουλ προκαλεί συζήτηση με το πιθανό μήνυμα που θέλει να στείλει το ζευγάρι προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πρίγκιπας Ηarry: Αποκάλυψε στο βιβλίο ποιο ήταν το αγαπημένο άρωμα της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana

Η τελευταία φωτογραφία στο καρουζέλ δείχνει ένα πλήθος εργαζομένων στο νοσοκομείο με τα smartphone τους να ζητούν μια φωτογραφία του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Οι εργαζόμενοι φαίνονται να χαμογελούν και να σηκώνουν το χέρι τους ψηλά για να τραβήξουν την τέλεια φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους. Πέρα από όλα τα άλλα ίσως αυτός είναι ένας τρόπος για να δείξει το ζευγάρι ότι παρά τα... "παράσιτα" που δημιουργεί το βιβλίο του Harry, οι ίδιοι παραμένουν τόσο δημοφιλείς όσο ποτέ.

Μια μέρα, ο William και η Kate θα γίνουν βασιλιάς και βασίλισσα, αλλά μπορούν να δείχνουν να εδραιώνουν τη δύναμή τους από τώρα. Είναι ένας τρόπος να δείξουν το πώς σχεδιάζουν να κυβερνήσουν όταν έρθει η σειρά τους να βρεθούν στο θρόνο και, επίσης, πώς δεν αφήνουν μια οικογενειακή κόντρα να τους επηρεάσει στη δημοσιότητα.

Νικολέτα Μακρή