Τελικά μόνο ο πρίγκιπας Harry στη στέψη του πατέρα του - κι αυτό για λίγο

13.04.2023
Τελικά μόνο ο πρίγκιπας Harry στη στέψη του πατέρα του - κι αυτό για λίγο
. (Photo by Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)
Οι Sussexes επιτέλους απάντησαν στην πρόσκληση για τη στέψη του Καρόλου και το "παρών" θα δώσει μόνο ο γιος του βασιλιά σε μια επίσκεψη - σφηνάκι!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου έχει ξεκινήσει και η πολυπόθητη απάντηση για το αν ο Harry, η Meghan και τα παιδιά τους παραβρεθούν και αν έχουμε ξανά οικογενειακές εικόνες σαν αυτή επάνω, δόθηκε επίσημα.

"Το παλάτι του Buckingham επιβεβαιώνει με χαρά ότι ο δου΄κας του Sussex θα παραβρεθεί στην τελετή στέψης στο Αβαείο του Westminster στις 6 Μαΐου. Η δούκισσα του Sussex θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet", διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του παλατιού όπως τη μετέδωσε, μεταξύ άλλων ο royal expertc και συγγραφέας του βιβλίου "Finding Freedom" (για τους Sussexes, με την έγκριση των Sussexes) Omid Scobbie, ο οποίος, στη συνέχεια, έδωσε ακόμη ένα στοιχείο.

"Τα 4α γενέθλια του Archie (επίσης στις 6 Μαΐου) έπαιξαν έναν ρόλο στην απόφαση του ζευγαριού. Περιμένετε ότι θα είναι ένα σχετικά γρήγορο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος θα παραβρεθεί μόνο στην τελετή στέψης στο Αβαείο του Westminster", γράφει ο Scobbie και γίνεται αμέσως αντιληπτό πως οι Sussexes παραμένουν "στην αντίπερα όχθη" όσον αφορά τη royal οικογένεια της Βρετανίας, εκεί, δηλαδή, όπου τοποθέτησαν εαυτούς με τη στάση που κράτησαν!

{https://twitter.com/scobie/status/1646151561754574852?cxt=HHwWiICwzfWHp9gtAAAA}

Όπως είχε διαρρεύσει πριν από λίγο καιρό, ο Harry και η Meghan είχαν θέσει τρεις όρους προκειμένουν να δώσουν το "παρών" στις εκδηλώσεις και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, οι όροι αυτοί δεν έγιναν δεκτοί - τουλάχιστον όχι στο σύνολό τους.

Προς το παρόν, η αντίστροφη μέτρηση για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου ΙΙ και της βασίλισσας Καμίλα, στο πλευρό του, συνεχίζεται και ενώ ο Archie και η Lilibet δεν είναι εκεί, ο ρόλος του ξαδελφού τους και δεύτερου στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο, πρίγκιπα Τζορτζ αποκαλύφθηκε.

{https://www.instagram.com/p/CqoPL-Csuey/}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.04.2023 - 11:18