Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Οι 3 απαιτήσεις τους για να παραβρεθούν στη στέψη του βασιλιά ίσως προκαλέσουν χάος

20.03.2023
Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Οι 3 απαιτήσεις τους για να παραβρεθούν στη στέψη του βασιλιά ίσως προκαλέσουν χάος
(Photo by Mike Coppola/Getty Images for 2022 Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope Gala)
Οι Sussexes πήραν τελικά πρόσκληση για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου όμως έθεσαν όρους για να έρθουν και δεν είναι βέβαιο αν το Παλα΄τι τους δεχτεί και σε ποιον βαθμό.

Συνέχεια στο δράμα που καλύπτει τις σχέσεις των βρετανών royals δίνεται, με φόντο την επίσημη τελετή στέψης του νέου βασιλιά. Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες, ο Harry και η Meghan έλαβαν, τελικά επίσημη πρόσκληση, όπως επιβεβαίωσε και εκπρόσωπός τους, οι ίδιοι όμως δεν έχουν απαντήσει θετικά για την παρουσία τους. Και αυτό, όπως φαίνεται γιατί θέλουν να εξασφαλίσουν πρώτα μερικά πράγματα πριν πουν το "Ναι".

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun λοιπόν, το "παρών" ή μη των Sussexes στην εκδήλωση εξαρτάται από το αν το Παλα΄τι δεχτεί τρεις όρους που έχει θέσει.

Πρώτα πρώτα, λέγεται ότι το ζευγάρι έχει ζητήσει να να συμπεριληφθούν και τα δυο τους παιδιά στην πρόσκληση αλλά και να σταθούν μαζί με όλη την οικογένεια για την κλασική φωτογραφία στο μπαλκόνι του Παλατιού. Τυπικά, στο μπαλκόνι του Παλατιού μπορούν να σταθούν όλα τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι Sussexes, από τη στιγμή που διαχώρησαν τη θέση τους από τη βασιλική οικογένεια, το 2020, απώλεσαν αυτό το δικαίωμα. Αν ο Κάρολος αποφασίσει να κάνει μια εξαίρεση για τη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή, θα φανεί.

Επιπλέον λέγεται ότι η Meghan και ο Harry προσπαθούν να καταφέρουν να λάβουν πρόσκληση για κάποια απο΄ τις υπόλοιπες εκδηλώσεις μέσα στη μέρα αλλά και να εξασφαλίσουν ότι πριν από κάποια επίσημη πρόποση θα ακουστεί κάποια ευχή για τα γενέθλια του Archie που εκείνη την ημέρα (6 Μαΐου) θα γιορτάζει τα 4α γενέθλιά του.

{https://www.instagram.com/p/Coo92H6o532/}

Πηγές αναφέρουν ότι οι Sussexes καθυστερούν να απαντήσουν στην πρόσκληση μέχρι να λάβουν διαβεβαίωση ότι θα πάρουν αυτό που ζητάνε, ενώ από στο Παλάτι φαίνεται ότι έχουν αναστατωθεί καθώς παιδιά τέτοιας ηλικίας δεν συμπεριλαμβάνονται στο τελετουργικό. Αντίθετα, για την ιστορία, τα παιδιά του William και της Kate λέγεται ότι θα αναλάβουν και συγκεκριμένο ρόλο στην όλη διαδικασία. Ο πρίγκιπας Louis είναι 11 μήνες μεγαλύτερος από τον πρώτο του ξάδελφο, Archie, αλλά, προφανώς έχει ξεπαράσει το επικίνδυνο όριο.

Στη φωτογραφία κάτω, οι πρίγκιπες George και Louis και η πριγκίπισσα Charlotte με τη μητέρα τους, πριγκίπισσα της Ουαλλίας σε πρόσφατη πόζα που μοιράστηκε εκείνη με αφορμή τη γιορτή της μητέρας στη Βρετανία.

kate-louis-george-charlotte.jpg

Πηγή του Παλατιού μεταφέρει ότι γίνονται προσπάθειες ώστε να κλείσει η υπόθεση το συντομότερο δυνατόν, αλλά φοβούνται ότι θα προκληθεί χάος με τον όποιο διακανονισμό, ενώ δεν αποκλείουν ο Harry και η Meghan να απαντήσουν αρνητικά τελικά.

Εμείς, αναμένουμε νεότερα.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.03.2023 - 16:48