Kate Middleton: Γιατί έχει γλυκόπικρα συναισθήματα για τον πρίγκιπα Louis

Η Kate με τα παιδιά της, τους πρίγκιπες George και Louis και την πριγκίπισσα Charlotte
Η Kate με τα παιδιά της, τους πρίγκιπες George και Louis και την πριγκίπισσα Charlotte (photo: @princeandprincessofwales)
To μεγάλωμα ενός παιδιού δεν είναι εύκολη υπόθεση πόσο μάλλον αν μεγαλώνεις τρία πολύ υπερδραστήρια παιδιά. Όλες καταλαβαίνουμε τον αγώνα των μανάδων και γιατί όχι και της Kate Middleton.

Την Κυριακή, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία της και των παιδιών της, του πρίγκιπα George , της πριγκίπισσας Charlotte, και του πρίγκιπα Louis, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Happy Mother’s Day από την οικογένειά μας στη δική σας», έγραψε στο Instagram, δίπλα στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Matt Porteous και τους δείχνει να είναι πάνω σε ένα δέντρο [φωτό επάνω].

Πριγκίπισσα Κate: Αποκάλυψε μια καθημερινή της γυμναστική άσκηση που την κάνουν όλες οι μαμάδες

Αλλά στη δεύτερη φωτογραφία μπορείς πραγματικά να δεις την τρυφερότητα των συναισθημάτων της πριγκίπισσας Κate. Σε αυτήν, αγκαλιάζει το μικρό της παιδί σαν μωρό, κρατώντας το στην αγκαλιά της και κοιτάζοντάς το με ένα βλέμμα αγνής αγάπης. Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Judi James είπε στο FEMAIL ότι αυτή η πόζα καταγράφει τη «συναισθηματική» της πλευρά.

princess-kate-louis.jpg

«Αυτή η πόζα δείχνει την Κate να επιστρέφει ξανά στο ρόλο της «μαμάς», να κρατά τον Louis στην αγκαλιά της και να κοιτάζει κάτω με ένα ζεστό, στοργικό χαμόγελο που φαίνεται να συμπυκνώνει τη συναισθηματική πλευρά του να είσαι μητέρα», είπε η James.

Και συνέχισε: «Ο Louis ήταν πάντα το παιδί που συνήθιζε να παίρνει μαζί της περισσότερο όταν ήταν μωρό. Αν και ξεκάθαρα λατρεύει τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει και γίνεται σίγουρος, αυθόρμητος και παιχνιδιάρης, αυτή η πόζα υποδηλώνει ότι υπάρχουν και κάποια γλυκόπικρα συναισθήματα για την απώλεια αυτής της συνεχούς επαφής μητέρας/μωρού».

Ο πρίγκιπας Louis έγινε... mood και είναι, χωρίς αμφιβολία, ο κεντρικός πρωταγωνιστής του Platinum Jubillee

Και ναι το έχουμε ζήσει και εμείς αυτό το συναίσθημα! Είναι σαν να γεννήθηκε χθες ο πρίγκιπας Louis και τώρα είναι ήδη ένα παιδί τεσσάρων ετών με μια ξέφρενη προσωπικότητα. Σίγουρα δεν είναι πια το μωρό που είχε και αυτό της είναι τόσο δύσκολο!

Τον Οκτώβριο του 2022, η πριγκίπισσα Κέιτ επισκέφτηκε το νοσοκομείο Royal Surrey County Hospital, όπου κράτησε στην αγκαλιά της νεογέννητα και θυμήθηκε τις ημέρες που είχε μωρά τα παιδιά της. «Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Louis είναι μωρό, αλλά τώρα είναι μεγάλο αγόρι», είπε με παράπονο η πριγκίπισσα Kate.

{https://www.instagram.com/p/Cp99RBWtx_V/}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.03.2023 - 08:34