Πριγκίπισσα Κate: Αποκάλυψε μια καθημερινή της γυμναστική άσκηση που την κάνουν όλες οι μαμάδες

27.01.2023
Πριγκίπισσα Κate: Αποκάλυψε μια καθημερινή της γυμναστική άσκηση που την κάνουν όλες οι μαμάδες
H πριγκίπισσα Κate αποκάλυψε μια σπάνια προσωπική λεπτομέρεια από την καθημερινότητά της ενώ βρισκόταν σε εκδήλωση στην Αγγλία την περασμένη εβδομάδα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρέθεσε δεξίωση για την ομάδα του England Wheelchair Rugby League στο ιστορικό παλάτι του Hampton Court. Η εκδήλωση έγινε με σκοπό να γιορτάσει την επιτυχία της ομάδας στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Rugby League τον περασμένο Νοέμβριο. Η Κate μίλησε με μέλη της ομάδας και προπονητές, και μοιράστηκε ακόμη και μερικές άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον αθλητισμό και τη φυσική κατάσταση.

Kate Middleton: 5 ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί να μην ήξερες για αυτήν από την προ William εποχή της

Ένας από τους αθλητές ρώτησε την Kate αν πηγαίνει στο γυμναστήριο και η πριγκίπισσα απάντησε: «Τρέχω πίσω από τα παιδιά, τα κάνω όλα, όποτε μπορώ να εντάξω εκεί την άσκηση που κάνω, ακόμα και να πηδάω στο τραμπολίνο με τα παιδιά μου πριν το σχολείο», αναφέρει η Daily Mirror.

Η Κate και ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, έχουν δείξει εδώ και χρόνια την αγάπη τους για τον αθλητισμό και η Κate ανέφερε ότι είναι ένα χόμπι που μοιράζονται τα τρία παιδιά τους, George, Charlotte, και Louis.

«Είμαστε πάντα ελαφρώς ανταγωνιστικοί μεταξύ μας όταν ασκούμαστε. Όλοι αγαπούν τον αθλητισμό και ο Louis είναι τρελός με το ράγκμπι», είπε. «Είναι σε μια ηλικία που τους αρέσει απλώς να τρέχουν».

Η Κate έγινε υποστηρικτής τoυ Rugby Football Union και του Rugby Football League τον Φεβρουάριο του 2022, έχοντας αναλάβει τους ρόλους —που κάποτε ανήκαν στον πρίγκιπα Harry— από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Αυτή και ο William εμφανίζονται επίσης συχνά να παρακολουθούν διάφορες άλλες αθλητικές δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, πόλο και ιπποδρομίες.

Kate Middleton: Όταν οι παπαράτσι την αποκαλούσαν «πόρνη» για να απαθανατίσουν την αντίδραση της

Σε μια συνέντευξη στο podcast Happy Mum, Happy Baby το 2020, η Kate είπε μάλιστα ότι οι αγαπημένες της στιγμές με την οικογένειά της είναι «έξω στην ύπαιθρο και να είμαστε όλοι βρώμικοι».

Τελευταία τροποποίηση στις 29.01.2023 - 12:36