Harry – Meghan: Το Netflix σκέφτεται να τους προτείνει να κάνει ριάλιτι τη ζωή τους

25.01.2023
Harry – Meghan: Το Netflix σκέφτεται να τους προτείνει να κάνει ριάλιτι τη ζωή τους
Tο βιβλίο του πρίγκιπα Harry σημειώνει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο και ήδη, σύμφωνα με την The Sun, το Netflix βλέπει το τοπίο μετά το Spare ως την τέλεια ευκαιρία να κάνει ένα ριάλιτι με τους Sussexes, στο ύφος του Keeping Up With the Kardashians.

«Τα απομνημονεύματα του Harry ήταν σίγουρα ένα σημείο συζήτησης και ενώ πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι τα στελέχη του Netflix θα ενοχλούνταν με τον όγκο των αποκαλύψεων στο Spare σε σχέση με αυτές της τηλεοπτικής σειράς, στην πραγματικότητα ήταν διαφορετικά σενάρια», περιγράφει στην The Sun μια πηγή που χαρακτηρίζεται ως «σύμβουλος με βάση το LA που συνεργάζεται με το Netflix». Όπως είπε, οι συνομιλίες για ένα πιθανό ριάλιτι σόου των Sussexes πραγματοποιήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών στα κεντρικά γραφεία του Netflix. «Έχουν σημειώσει υπέροχα νούμερα τηλεθέασης και θέλουν μια δεύτερη μπουκιά από την πίτα. Τα μαχαίρια έχουν βγει για τον Harry και το Netflix αισθάνεται ότι βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για ένα δεύτερο project».

Πρίγκιπας Ηarry: Αποκάλυψε στο βιβλίο ποιο ήταν το αγαπημένο άρωμα της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana

Αυτό το (προς το παρόν καθαρά φανταστικό/επίδοξο) δεύτερο project θα μπορούσε να καταγράψει τον Harry και τη Μeghan να περιηγούνται στη νέα κατάσταση της ζωής τους και στο οικογενειακό τους δράμα στη μετά-Spare εποχή και ομολογουμένως, αυτός θα ήταν ένας αρκετά συναρπαστικός λόγος για τους βασιλικούς fans για να διατηρήσουν τις συνδρομές τους στο Netflix ενεργές εν μέσω των πολέμων των υπηρεσιών streaming.

«Προχωρώντας προς τα εμπρός, ο απόηχος αυτού που θα συμβεί στον Harry και τη Μeghan θα είναι συναρπαστικός για τους θεατές», εξήγησε ο ανώνυμος σύμβουλος του Netflix με έδρα το Λος Άντζελες. «Γνωρίζουμε ότι το ζευγάρι κινηματογραφεί υλικό όλη την ώρα, κάτι το οποίο παραμένει ένας κρυμμένος θησαυρός που θα μπορούσε να κάνει απίστευτες τηλεθεάσεις».

Η πηγή πρόσθεσε ότι το Netflix θα επέμενε σε περισσότερη πρόσβαση (και, πιθανώς, πιο ζουμερό αποκλειστικό περιεχόμενο) εάν οι Sussexes ήθελαν να δώσουν το πράσινο φως σε ένα ριάλιτι project.

Πρίγκιπας Harry: Χαρακτήρισε τον William «άσπονδο εχθρό του» και τον κατηγόρησε ότι τον παρότρυνε να ντυθεί ναζί σε μασκέ πάρτι

«Για να προχωρήσει μια τέτοια συμφωνία, το ζευγάρι θα πρέπει να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού τους στο Montecito», είπε η πηγή. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κοινό έχει ενθουσιαστεί βλέποντας τον Harry να μιλά για τη ζωή του. Το ενδιαφέρον παραμένει τεράστιο».

Νικολέτα Μακρή