Βασιλιάς Κάρολος: Με ποιο τρόπο σκέπτεται να απαντήσει στις «επιθέσεις» του πρίγκιπα Harry

Ο Κάρολος (τότε πρίγκιπας) με τον γιο του, Harry στη βάπτιση του δικού του γιου, Archie, τον Ιούλιο του 2019. Από τότε, πολλά έχουν αλλάξει
Ο Κάρολος (τότε πρίγκιπας) με τον γιο του, Harry στη βάπτιση του δικού του γιου, Archie, τον Ιούλιο του 2019. Από τότε, πολλά έχουν αλλάξει
Ο πρίγκιπας Harry ήταν καταιγιστικός στα απομνημονεύματά του, Spare, αλλά μέχρι στιγμής η βασιλική οικογένεια συμπεριφέρεται πολύ χαλαρά ή και αδιάφορα θα λέγαμε. Φαίνεται, όμως, ότι ο βασιλιάς και πατέρας του ετοιμάζεται να δώσει μιας μορφής απάντηση.

Μέχρι τώρα, η βασική στάση απέναντι στους ισχυρισμούς του Ηarry σχετικά με την οικογένειά του είναι κάτι σαν: «Spare; Δεν το έχω ακούσει ποτέ». Ωστόσο ο βασιλιάς Κάρολος λέγεται ότι είναι «σε συζητήσεις» για να δώσει κάποιου είδους απάντηση στο βιβλίο του γιου του. Η Mirror αναφέρει ότι ο Κάρολος ετοιμάζεται να κάνει μια συνέντευξη «ορόσημο» στο BBC (η οποία θα είναι η πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως μονάρχης) για να «δώσει την δική του πλευρά της ιστορίας».

Σύμφωνα με μια πηγή της εφημερίδας o σχεδιασμός είναι πολύ προσεκτικός: «Τα σχέδια έχουν ήδη δρομολογηθεί για την κάλυψη της στέψης στο BBC, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ του μονάρχη. Δεν μπορείς να αποφεύγεις τα θέματα στις συνεντεύξεις, επομένως τα πράγματα γίνονται περίπλοκα. Ακόμη και ένα μικρό σχόλιο για τον Harry και τη Μeghan θα ήταν παγκόσμια είδηση. Θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει μια απάντηση από τον Ηarry, η οποία θα ήταν απρόβλεπτη, όπως τόσα πολλά. Όλα είναι πολύ ευαίσθητα».

Το πρόγραμμα για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, οι Sussexes και τα δύο παράδοξα ρεκόρ

Η πηγή πρόσθεσε, «Υπάρχει μια επιλογή για την οικογένεια να δώσει απλώς μια ομιλία για τη στέψη ή περιεχόμενο που θα έχει μαγνητοσκοπηθεί προηγουμένως. Έτσι, θα επιτραπεί ο έλεγχος σε όσα θα λέγονταν και δεν θα απευθύνονταν στους Sussexes».

Προφανώς θα δούμε τι θα γίνει, αλλά φαίνεται πως υπάρχει η ιδέα να απαντηθούν οι ισχυρισμοί του Harry σε μια καλά σχεδιασμένη ερώτηση (και φυσικά απάντηση)! Στο μεταξύ, το κανάλι ITV ζήτησε επίσης από το παλάτι μια συνέντευξη του βασιλιά Κάρολου, αλλά προφανώς οι πιθανότητες να εξασφαλισθεί είναι «μικρές» μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας Harry στο ITV και στον Tom Bradby.

Έξαλλος ο William μιλά για "παραλήρημα" Harry και θέτει βέτο για τη στέψη του πατέρα τους

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2023 - 13:23