Πριγκίπισσα Diana: Η ανάρτηση του αδελφού της έφερε μνήμες από την παιδική της ηλικία

Πριγκίπισσα Diana: Η ανάρτηση του αδελφού της έφερε μνήμες από την παιδική της ηλικία
Ο Earl Charles Spencer μοιράστηκε μια φωτογραφία του Althorp, της έπαυλης όπου πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια με την αδελφή του, πριγκίπισσα Diana.

H πριγκίπισσα Diana παραμένει στην επικαιρότητα 25 και πλέον χρόνια μετά τον θάνατο της. Είτε πρόκειται για έκθεση για τα ρούχα και τα κοσμήματά της είτε για κινηματογραφικές αφηγήσεις της ζωής της, το κοινό πα΄ντα ενδιαφέρεται να μάθει κάτι για εκείνη. Πρόσφατα, οι fans απέκτησαν μια νέα εικόνα που αφορά στην παιδική ηλικία της πριγκίπισσας, καθώς ο αδερφός της, Earl Charles Spencer μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από το σπίτι όπου έζησαν παιδιά. Όταν η Diana ήταν 14 ετών, η οικογένεια Spencer μετακόμισε στο Althorp, μια τεράστια κατοικία στο Νορθάμπτονσαϊρ που εκτείνεται σε 2200 στρέμματα και διαθέτει 90 δωμάτια.

{https://www.instagram.com/p/CkcsYr-InBE/}

Ενώ η Diana ζούσε εκεί μέχρι τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο το 1981, ο αδελφός της κληρονόμησε την περιουσία όταν πέθανε ο πατέρας τους το 1992. Ζει εκεί με την τρίτη σύζυγό του Karen Gordon και τη δεκάχρονη κόρη τους λαίδη Charlotte Diana. Στη φωτογραφία στο Instagram , ο Earl Charles Spencer έδειξε το μεγαλοπρεπές σπίτι σε έναν απέραντο γαλάζιο ουρανό. «Althorp στο χειμωνιάτικο φως», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας έδειξαν την εκτίμησή τους στα σχόλια, με πολλούς να λένε ότι είχαν κάνει τουριστικές περιηγήσεις στο σπίτι. «Τόσο όμορφο και γαλήνιο», σχολίασε ένας fan.

{https://www.instagram.com/p/CoC8rPcoz34/}

Σε προηγούμενες αναρτήσεις, ο Charles μοιράστηκε εικόνες του πατέρα και του παππού του μαζί με ένα αρχαίο νόμισμα που φέρεται να ανήκε στον αυτοκράτορα Καραούσιο και το οποίο βρέθηκε στο κτήμα.

Πριγκίπισσα Diana: 7 πράγματα που μπορεί να μην ήξερες για τη Lady Di που πέθανε σαν σήμερα πριν από 25 χρονια

Tο σπίτι πάντα παρέμεινε ξεχωριστό για την Diana. Μετά το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο, η πριγκίπισσα έμεινε στο παλάτι του Κένσινγκτον. Ωστόσο, μετά το θάνατο της, τάφηκε σε ένα νησί στη μέση του οικογενειακού της σπιτιού. Απέναντι από την όμορφη στρογγυλή οβάλ λίμνη που βρίσκεται στο κτήμα, βρίσκεται ένας ναός αφιερωμένος στην Diana. Οι θαυμαστές συνεχίζουν να επισκέπτονται τον ειδικό χώρο για να αφήσουν λουλούδια και μηνύματα στην αείμνηστη πριγκίπισσα.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.02.2023 - 12:46