Ο πρίγκιπας Harry περιγράφει τη βραδιά που έκανε ναρκωτικά στο σπίτι της Courteney Cox

06.02.2023
Ο πρίγκιπας Harry περιγράφει τη βραδιά που έκανε ναρκωτικά στο σπίτι της Courteney Cox
Ο Δούκας του Sussex έκανε άκρως αποκαλυπτικές δηλ΄ώσεις στο "Spare"

Ο πρίγκιπας Harry μοιράζεται πολλές προσωπικές ιστορίες στα απομνημονεύματά του, "Spare" - όπως τη βραδιά που έκανε μανιτάρια στο σπίτι της Courteney Cox στο Los Angeles. Ο 38χρονος Δούκας του Sussex αποκάλυψε στο βιβλίο του ότι είναι φανατικός θαυμαστής της σειράς "Friends" και ότι έβρισκε παρηγοριά στην κωμική σειρά ενώ περνούσε κρίσεις πανικού μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης περιοδείας του στο Αφγανιστάν πριν από μια δεκαετία. Ο Χάρι είπε επίσης ότι αγχώθηκε γύρω από τα πλήθη και τις κάμερες μετά την επιστροφή του στο Λονδίνο, οπότε άρχισε να μένει σπίτι.

Πριγκίπισσα Κate: Αποκάλυψε μια καθημερινή της γυμναστική άσκηση που την κάνουν όλες οι μαμάδες

"Μέρα με τη μέρα, νύχτα με τη νύχτα, καθόμουν τριγύρω και έτρωγα και έβλεπα το 'Friends'. Νομίζω ότι μπορεί να είχα παρακολουθήσει κάθε επεισόδιο του 'Friends' το 2013. Αποφάσισα ότι ήμουν σαν τον Chandler", είπε. "Κάθε βράδυ πήγαινα κατευθείαν στο σπίτι από τη δουλειά, έτρωγα πάνω από τον νεροχύτη, έκανα λίγη δουλειά και στο βάθος έπαιζε το 'Friends'". Κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ δύο χρόνια αργότερα, ο Δούκας του Sussex είπε ότι ήταν σουρεαλιστικό όχι μόνο το ότι παραυρέθηκε σε ένα πάρτι στο σπίτι της Cox, αλλά και ΄΄οτι την συνάντησε. Ο πρίγκιπας Harry και δύο φίλοι του ταξίδεψαν στο Los Angeles τον Ιανουάριο του 2016, όπου πέρασαν μερικές μέρες παρτάροντας — και πέρασαν μια νύχτα στο σπίτι της ηθοποιού.

Έξαλλος ο William μιλά για "παραλήρημα" Harry και θέτει βέτο για τη στέψη του πατέρα τους

"Πήγαμε στο σπίτι της Courteney Cox. Ήταν φίλη της φίλης του Thomas, ταξίδευε σε μια δουλειά, και δεν την πείραζε να μέναμε εκεί. Ως φανατικός θαυμαστής, η ιδέα του να μείνω στο σπίτι της Monica ήταν πολύ ελκυστική. Και διασκεδαστική. Αλλά μετά… εμφανίστηκε η Courteney. Ήμουν πολύ μπερδεμένος. Ακυρώθηκε η δουλειά της; Αναρωτιόμουν αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φύγουμε. Χαμογέλασε και είπε ότι υπάρχει άφθονος χώρος. Αλλά ήμουν μπερδεμένος γιατί εκείνη ήταν η Monica και εγώ ο Chandler. Αναρωτιόμουν αν θα έβρισκα το κουράγιο να της το πω", συνέχισε να περιγράφει ο πρίγκιπας Harry.

"Τότε, ίσως για να μας ξεφορτωθεί, μας πήγε στο ψυγείο. Ενώ ήταν ανοιχτή η πόρτα, είδαμε ένα κουτί με μαύρα, μαγικά μανιτάρια σε σχήμα διαμαντιού. Κάποιος μου είπε ότι ήταν για όλους", λέει, περιγράφοντας τις παραισθήσεις που είχε εξαιτίας της κατανάλωσης τους. Όπως ο ίδιος λέει, άρχισε να βλέπει τέρατα μπροστά του, κάτι που τελικά τον έκανε να γελάει, αντίθετα με τον φίλο του που δεν είχε μια δυσάρεστη εμπειρία.