Πρίγκιπας Harry: Βρέθηκε η γυναίκα με την οποία ισχυρίζεται ότι έχασε την παρθενιά του και κάνει τη δική της αποκάλυψη

Πρίγκιπας Harry: Βρέθηκε η γυναίκα με την οποία ισχυρίζεται ότι έχασε την παρθενιά του και κάνει τη δική της αποκάλυψη
Oι αποκαλύψεις στα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry, Spare, ήταν πολλές ωστόσο πολλοί συμφωνούν ότι ξεχώρισε η ιστορία που μοιράστηκε για τη γυναίκα που τον "έκανε άντρα".

Για να τονώσουμε τη μνήμη σου, ο Harry περιέγραψε την πρώτη του φορά ως ένα «άδοξο επεισόδιο με μια μεγαλύτερη γυναίκα», γράφοντας:

«Της άρεσαν τα άλογα, αρκετά, και μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα. Γρήγορη βόλτα, μετά από την οποία μου χτύπησε τον πισινό και με έστειλε», έγραψε. «Ανάμεσα στα πολλά πράγματα που ήταν λάθος. Συνέβη σε ένα χωράφι με γρασίδι πίσω από μια πολυσύχναστη παμπ».

Προφανώς ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί η γυναίκα-μυστήριο για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την εκδοχή του Harry για το διαβόητο «άδοξο επεισόδιο».

Το όνομα της είναι Sasha Walpole, η οποία αποκάλυψε ότι είναι η γυναίκα στην οποία αναφέρεται ο Harry, συμπληρώνοντας πως η αφήγηση του για τη «συνάντηση» τους είναι σοκαριστικά ακριβής.

Η Sasha εργαζόταν στο σπίτι του τότε πρίγκιπα Καρόλου, στο Highgrove, όταν συνέβη η ιστορία με τον Harry. Είναι 40 χρονών τώρα -μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερη από τον Harry- επομένως, ενώ ήταν τεχνικά μια «μεγαλύτερη γυναίκα», είναι πιθανώς πιο κοντά στην ηλικία του από όσο θα φανταζόμασταν διαβάζοντας το απόσπασμα στο Spare.

Μάλιστα φωτογραφήθηκε δημόσια κάνοντας παρέα με τον Harry και μερικούς άλλους φίλους του τον Ιούνιο του 2001.

Βασιλιάς Κάρολος: Με ποιο τρόπο σκέπτεται να απαντήσει στις «επιθέσεις» του πρίγκιπα Harry

«Στην αρχή νόμιζα ότι θα μπορούσα να κρυφτώ και ότι θα ξεθύμανε. Αλλά καθώς τα ονόματα διαφορετικών γυναικών, μερικές από τις οποίες γνωρίζω, έγιναν γνωστά, συνειδητοποίησα ότι για να σταματήσουν οι εικασίες, έπρεπε να πω την αλήθεια», δήλωσε η Sasha που τώρα εργάζεται ως οδηγός εκσκαφέα και τοπογράφος. «Τουλάχιστον τώρα μπορώ να πω την ιστορία μου, με τα λόγια μου, με το σωστό πλαίσιο και τις λεπτομέρειες και χωρίς πανικό. Ήθελα να πάρω τον έλεγχο της κατάστασης πριν πάρει αυτή τον έλεγχο... Δεν θα μιλούσα ποτέ ανοιχτά αν δεν το είχε κάνει ο Harry. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Αν επρόκειτο να μιλήσω γι' αυτό, θα μπορούσα να το είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό».

Η Sasha συνέχισε εξηγώντας ότι κράτησε μυστική την εμπειρία της με τον Harry για 21 χρόνια (υποδηλώνοντας ότι η περιπέτεια τους με το σεξ πίσω από μια παμπ, έγινε το 2002, ένα χρόνο μετά τη λήψη των φωτογραφιών με την παρέα του Harry), όχι επειδή ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά επειδή ήταν φίλος (και, όπως όλοι γνωρίζουν, οι ευγενικοί φίλοι δεν κυκλοφορούν αποκαλύπτοντας ότι είχαν κάνει μεθυσμένοι δημόσιο σεξ μεταξύ τους).

Η Sasha πρόσθεσε ότι δεν κατάλαβε γιατί ο Harry αποφάσισε να γίνει τόσο λεπτομερής στην περιγραφή της πρώτης του φοράς, η οποία όπως επεσήμανε, ήταν «καλή αν δεν είσαι εσύ το άλλο άτομο που εμπλέκεται», αλλά αν είσαι «τότε ξαφνικά νιώθεις λες και ο κόσμος σου γίνεται λίγο μικρότερος». Όμως, παρόλο που η απόφαση του Harry να μοιραστεί την ιστορία τους, έστρεψε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, η Sasha δεν είναι θυμωμένη γι' αυτό και δεν διαφωνεί καθόλου με την περιγραφή της συνάντησης. Με τα δικά της λόγια:

«Δεν με πειράζει να το λέει αυτό επειδή δεν είναι πραγματικά πολύ λαμπρό, έτσι δεν είναι; Ήμασταν μεθυσμένοι και κάναμε σεξ σε ένα χωράφι. Είναι η αίσθηση του χιούμορ του. Ήμασταν μέρος μιας τεράστιας σκηνής με άλογα και το χαστούκι συνέβη όπως θα γινόταν σε ένα άλογο, το βιβλίο περιγράφει μια αστεία ερμηνεία αυτού. Η περιγραφή του είναι ακριβής και το πραγματικό σοκ ήταν ότι αυτό που έχει γράψει ήταν αληθινό. Αυτό με πήγε περισσότερο πίσω. Δεν είμαι προσβεβλημένη. Μετά άρπαξα τον πισινό του και του έδωσα ένα χαστούκι. Τον έσφιξα και λίγο».

{https://www.instagram.com/p/CoQgZEasSsW/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.02.2023 - 13:04