Πριγκίπισσα Eugenie: Γιόρτασε τα δεύτερα γενεθλία του γιου της, August, με ένα αξιολάτρευτο βίντεο

Πριγκίπισσα Eugenie: Γιόρτασε τα δεύτερα γενεθλία του γιου της, August, με ένα αξιολάτρευτο βίντεο
Η πριγκίπισσα δημοσίευσε ένα γλυκό κλιπ με το μικρό της, August, να κάνει κινήσεις σαν να χορεύει περπατώντας στην αρχή ενός μονοπατιού, πριν τρέξει προς τα ζώα σε έναν ζωολογικό κήπο.

Στην αρχή του μονοπατιού, ο August φορώντας ένα μπλε καρό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, γυρίζει πίσω και χαμογελάει προτού φύγει. Tο βίντεο, έχει ντυθεί μουσικά με το αισιόδοξο τραγούδι Jive Talkin' των Bee Gees.

Σε μια λεζάντα, η πριγκίπισσα Eugenie τίμησε τον γιο της λέγοντας: "Χρόνια πολλά για τα 2α γενέθλια στο αγόρι μας Augie...", το οποίο είναι το παρατσούκλι που δόθηκε στον August από την οικογένειά του.

Πρόσθεσε, "Είσαι η μεγαλύτερη χαρά του κόσμου μας. Συνέχισε να χορεύεις και να χαμογελάς άγγελέ μου".

{https://www.instagram.com/p/Coc0x3JA27L/}

Τον περασμένο μήνα, η πριγκίπισσα Eugenie μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα ότι ο August πρόκειται ν' αποκτήσει αδελφάκι, καθώς αυτή και ο σύζυγός της Jack Brooksbank περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Η πριγκίπισσα ανακοίνωσε τα νέα στη σελίδα της στο Instagram με μια γλυκύτατη φωτογραφία που τραβήχτηκε στην εξοχή καθώς ο ήλιος έδυε. Στην εικόνα, η πριγκίπισσα Eugenie στέκεται και κοιτάζει προς τα κάτω τον August καθώς αυτός την αγκαλιάζει γύρω από τη μέση της.

Κάτω από το post έγραψε: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι θα υπάρξει μια νέα προσθήκη στην οικογένειά μας αυτό το καλοκαίρι» και αποκάλυψε ότι η γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Jack.

https://www.instagram.com/p/CnzIaYijzKq/

Η μαμά της πριγκίπισσας Eugenie, Sarah Ferguson, σχολίασε την ανάρτηση λέγοντας «Granny heaven», με ένα emoji με κόκκινη καρδιά ενώ μοιράστηκε τη χαρά της και με μία ξεχωριστή ανάρτηση στον δικό της λογαριασμό.

{https://www.instagram.com/p/Cn1exg8qU0l/}

Το νέο μωρό θα είναι το τρίτο εγγόνι της μετά τον Αugust και την κόρη της πριγκίπισσας Βeatrice, Sienna.