Έξαλλος ο William μιλά για "παραλήρημα" Harry και θέτει βέτο για τη στέψη του πατέρα τους

07.01.2023
Έξαλλος ο William μιλά για "παραλήρημα" Harry και θέτει βέτο για τη στέψη του πατέρα τους
Δυο μέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου του πρίγκιπα Harry και ο αδελφός του λέγεται ότι είναι έξω φρενών με την επίθεση που δέχτηκε, ο ίδιος "πρώτος και καλύτερος", μέσα από τις σελίδες του ενώ δημοσιεύματα τον θέλουν κάθετο στο να μην λάβει πρόσκληση ο "μικρός" για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Σάλος έχει προκληθεί από τα αποσπάσματα του Spare που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ήδη αλλά και από τις συνεντεύξεις που δεν σταματά να δίνει ο συγγραφέας, πρίγκιπας Harry.

Ενώ έχει ρίξει αρκετές "βόμβες" προς όλες τις κατευθύνσεις, η αλήθεια είναι πως ο μεγάλος του αδελφός δέχτηκε τη μερίδα του λέοντος σε ό,τι αφορά στις αποκαλύψεις/χτυπήματα.

Αφού περιέγραψε με μεγάλη λεπτομέρεια τη σωματική επίθεση που δέχτηκε από τον μεγάλο του αδελφό, ο Harry υποστήριξε ότι την ημέρα του γάμου του William με την Kate στην ουσία αποχαιρέτησε τη σχέση τους όπως την ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή ενώ, μεταξύ άλλων, τον χαρακτήρισε "άσπονδο εχθρό" του τονίζοντας την αντιπαλότητα που υπήρχε μεταξύ τους αλλά και τη ζήλεια που ο "μεγάλος" είχε για την ιδέα των Invictus Games που θέσπισε ο "μικρός". Και άλλα πολλά!

Το Παλάτι μπορεί επίσημα να έχει δηλώσει επανειλημμένα και κάθετα ότι "δεν θα σχολιάσει κανένα σημείο από τα όσα ισχυρίζεται στο βιβίο του ο πρίγκιπας Harry", ανεπίσημα όμως, διαρροές αποκαλύπτουν αυτό που φυσικά όλοι φανταζόμαστε: αν τον πιάσεις τον Wiliam από τη μύτη θα σκάσει -και λίγα λέμε!


"Ο William πιστεύει ότι ο Harry παραλληρεί κάνοντας αυτούς τους τρελούς ισχυρισμούς", μεταφέρει πηγή του Us Weekly τονίζοντας πως "πρόκειται για την απόλυτη προδοσία" και πως "η όποια εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο αδελφών έχει διαρραγεί ολοκληρωτικά".

Το πρακτικό θέμα, βέβαια, που προκύπτει σχετικά άμεσα αφορά στη στέψη του βασιλιά Καρόλου που, ως γνωστόν, έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου, ανήμερα των 3ων γενεθλίων του Archie, παραμπιπτόντως. Θα προσκληθεί ο Harrry; Εκείνος θα αποδεχτεί την πρόσκληση; Τι ρόλο θα πάρει, αν πάρει στη διαδικασία;

Πηγές εκ των έσω μεταφέρουν ότι "το παλάτι έχει 'ξεγράψει' τον Harry από την τελετή" ενώ τονίζεται ότι ο ίδιος ο William έχει θέσει βέτο επ' αυτού!

Ο καιρός θα δείξει τι ισχύει από όλα αυτά, φυσικά, ενώ ο ίδιος ο Harry έχει δώσει τη δική του απάντηση σε σχετική ερώτηση που του έκανε ο Tom Bradby του Itv σε συνέντευξη που αναμένεται να προβληθεί σήμερα.

"Αν προσκληθείς στη στέψη, θα πας;" τον ρωτά ο δημοσιογράφος. "Πολλά μπορούν να γίνουν μέχρι τότε" απαντά ο πρίγκιπας τονίζοντας πως "η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή και ότι η μπάλλα είναι στο δικό τους γήπεδο".

"Υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητηθούν και πραγματικά ελπίζω να είναι πρόθυμοι να καθίσουμε κάτω και τα συζητήσουμε", λέει ο Harry στέλνοντας το μήνυμα αλλά με τους δικούς του όρους και το θέμα είναι κατά πόσον οι δικοί του θα θελήσουν να του ακολουθήσουν.

Θα δείξει!

Ζωή Κίττα

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2023 - 13:12