Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Charlotte Casiraghi

09.01.2023
Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Charlotte Casiraghi
Ακόμη ένα μωρό για το παλάτι του Μονακό καθώς η μοναχοκόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας είναι ξανά έγκυος.

Όπως μεταδίδει το γαλλικό περιοδικό Voici, η Charlotte Casiraghi και ο σύζυγός της, Dimitri Rassam περιμένουν το δεύτερό τους παιδί. Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο τον 4 ετών Balthazar ενώ ο καθένας τους έχει από ακόμη ένα παιδί με προηγούμενους συντρόφους.

Η 36χρονη γαλαζοαίματη είναι μητέρα του 8χρονου Raphael, καρπού του έρωτά της με τον γάλλο ηθοποιό Gad Elmaleh, με τον οποίο χώρισαν το 2015 ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και ο 41χρονος παραγωγός σύζυγός της είναι πατέρας της 12χρονης Darya, καρπού του έρωτά του με την πρώην σύζυγό του, Masha Novoselova.

Η Charlotte Casiraghi ποζάρει με τη μητέρα και τη διάσημη πεθερά της - Ξέρεις ποια είναι;

Η καλλονή εγγονή της Grace Kelly και ο αγαπημένος της παντρεύτηκαν το 2019. Αρχικά -βάσει πρωτοκόλου- με πολιτικό γάμο [φωτό επάνω] και αργότερα με θρησκευτικό [φωτό κάτω]

Εκτός από αυτή την "υψηλή άφιξη" σε λίγους μήνες αναμένεται ακόμη μία για τους γαλαζοαίματους Μονεγάσκους καθώς, όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, η πριγκίπισσα Stephanie θα γίνει γιαγιά (για πρώτη φορά).

Ο μοναχογιός της πάλαι ποτέ άτακτης πριγκίπισσας, Louis Ducruet, και η σύζυγός του, Marie, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο είναι κοριτσάκι [φωτό κάτω]! Με το καλό!