Πρίγκιπας Harry: Το βιβλίο του έδωσε απάντηση (και) στο γιατί οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας δεν φορούν πολύ μακιγιάζ

09.01.2023
Πρίγκιπας Harry: Το βιβλίο του έδωσε απάντηση (και) στο γιατί οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας δεν φορούν πολύ μακιγιάζ
Εκτός από την επίθεση που εξαπολύει προς όλα τα μέτωπα μέσα από το βιβλίο του ο πρίγκιπας Harry, υπάρχουν και μερικές αποκαλύψεις που κάνει και αφορούν σε πιο ανάλαφρα κομμάτια της βασιλικής ζωής.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι γυναίκες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν φορούν πολύ μακιγιάζ; Όπως, πώς γίνεται να μην τις βλέπουμε ποτέ με κόκκινο κραγιόν ή πολύχρωμη σκιά ματιών; Κάποιοι μπορεί να επικαλεστούν το βασιλικό πρωτόκολλο όμως χάρη στα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry, Spare, φαίνεται ότι υπάρχει ένας άλλος λόγος και δεν είναι άλλος από τον βασιλιά Κάρολο.

Έξαλλος ο William μιλά για "παραλήρημα" Harry και θέτει βέτο για τη στέψη του πατέρα τους

Εκεί όπου αναφέρεται στην ημέρα που προετοίμασε τη Μeghan να συναντήσει τον πατέρα του, σημείωσε ότι «η Μeg φαινόταν όμορφη», λέγοντας ότι επέλεξε μια «μακριά φούστα, με λουλούδια». Ήταν όλα πολύ γλυκά, μέχρι που φτάσαμε στο τμήμα μακιγιάζ της παραγράφου. Ο Harry φέρεται να είπε στη Μeghan να βάλει μόνο «λίγο» μακιγιάζ επειδή ο Κάρολος «δεν ενέκρινε τις γυναίκες που φορούσαν πολύ».

Πρίγκιπας Harry: Δύο νέες "εκρηκτικές" συνεντεύξεις, μια διαφορετική ανάγνωση, ολίγη από βαρεμάρα και ένα "Φτάνει πια"

Έτσι, μαζί με την απίστευτα αυστηρή βασιλική εθιμοτυπία που ορίζει απλή σκιά ματιών και λίγο κραγιόν, φαίνεται ότι ο βασιλιάς δεν αγαπά πολύ τους πειραματισμούς στο μακιγιάζ. Είτε πρόκειται για μια απλή προτίμηση είτε για το γεγονός ότι δεν θέλει να διακινδυνεύσει από το να επισκιαστεί από μια γυναίκα μέλος της βασιλικής οικογένειας, η αλήθεια είναι ότι μέσω του Spare ο Harry κάνει μια επίθεση σε όλα τα μέτωπα.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2023 - 13:11