Πριγκίπισσα Kate: Τα φετινά γενέθλια, υπό τη σκιά του Spare, είναι πολύ διαφορετικά από όλες τις απόψεις

09.01.2023
Πριγκίπισσα Kate: Τα φετινά γενέθλια, υπό τη σκιά του Spare, είναι πολύ διαφορετικά από όλες τις απόψεις
41ός ετών γίνεται σήμερα (9/1/2023) η πριγκίπισσα της Ουαλίας αλλά, από όσο μπορούμε να φανταστούμε, τα χαμόγελα δεν θα είναι πολύ μεγάλα φέτος . Ας όψεται ο royal κουνιάδος της και το βιβλίο του!

Τα γενέθλια της Kate Middleton βρήκαν τη βασιλική οικογένεια σε μία πολύ ιδιαίτερη (με την κακή έννοια) συνθήκη, φέτος και ο λόγος είναι η απόφαση των Sussexes να μιλήσουν -ακόμη μία φορά- για τα δεινά που έζησαν στον Παλάτι.

Δεν πρόλαβε να καταλαγιάσει ο σάλος από τα όσα είπαν ο Harry και η Meghan για τους royals γενικότερα και τους Waleses ειδικότερα στο ντοκιμαντέρ "Harry & Meghan" στο Netflix, έφτασε ο καιρός για την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα που έχει οριστεί για αύριο, 10/1/2023.

Harry & Meghan: Η άβολη στιγμή στο ντοκιμαντέρ τους που έκανε τους royal fans να θυμώσουν

Στο πλαίσιο της προώθησης της έκδοσης αυτής, λοιπόν, ο Harry έδωσε αρκετές συνεντεύξεις όπου έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει (μαζί με τη σύζυγό του, φυσικά) στο Μπάκιγχαμ.

Ο αδελφός του, William, βρίσκεται στο κέντρο των κατηγοριών του και μαζί με αυτόν, αρκετά χτυπήματα δέχεται και η σύζυγος εκείνου, Kate. Οι αποκαλύψεις του 38χρονου πρίγκιπα αφορούν σε όλα τα άσχημα που έχει βιώσει ο ίδιος από την παιδική του ηλικία μέχρι και τη στιγμή που φοβούμενος για τη ζωή της γυναίκας του, πια, αποφάσισε να τα αφήσει όλα (καλά, σχεδόν όλα!) πίσω του για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην Αμερική.

Spare: Ο σαδιστής Κάρολος, η αλήθεια για την Καμίλα, η περιτομή, η κόντρα με την Kate και 10 ακόμη "βόμβες" που έριξε ο Harry στο βιβλίο του

Τα γενέθλια της Kate, λοιπόν, που "βρέθηκαν" στο μέσο του "κυκλώνα" μάλλον έχασαν κάτι από τη χαρά τους και αυτό αποτυπώνεται και στο πώς έχουν κινηθεί τα βασιλικά social media μέχρι τώρα.

Τα προηγούμενα χρόνια ο επίσημος λογαριασμός των Cambridges (τότε) αλλά και αυτός του παλατιού μοιραζόταν ευχές μαζί με φωτογραφίες της εορτάζουσας, με αποκορύφωμα, βέβαια τα περσινά 40ά γενέθλιά της που έδωσαν αφορμή για τρία εντυπωσιακά νέα πορτρέτα.

Φέτος, λοιπόν, και ενώ η βασιλική οικογένεια επιμένει ότι δεν πρόκειται να σχολιάσει τίποτα από τα όσα ισχυρίζεται ο πρίγκιπας Harry στον επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν είδαμε καμία ανάρτηση (προς το παρόν, τουλάχιστον) και στους λογαριασμούς του παλατιού οι ευχές ήρθαν μέσα από σταθερά posts σε Twitter και Facebook και story στο Instagram.