Κρίσιμη η κατάσταση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Σύσσωμη η οικογένεια στο πλευρό του

10.01.2023
Κρίσιμη η κατάσταση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Σύσσωμη η οικογένεια στο πλευρό του
Δύσκολες ώρες για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη, όμως έχει κοντά του σχεδόν όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειάς του.

Ο 82χρονος Κωνσταντίνος υπέστη οξύ εγκεφαλικό πριν από λίγες μέρες, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Αθήνα και από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου στα Βόρεια Προάστεια με την κατάστασή του να κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή.

Πληροφορίες θέλουν και τα πέντε παιδιά του (Αλεξία, Παύλος, Νικόλαος, Θεοδώρα και Φίλιππος), τα εγγόνια του, τις δυο αδελφές του, Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και Ειρήνη και φυσικά τη σύζυγό του Άννα Μαρία να βρίσκονται κοντά του και να προσεύχονται για μια καλή εξέλιξη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος αντιμετωπίζει παρόμοια κατάσταση. Εκτός του ότι τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και μετακινείται με αμαξίδιο, θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2021 είχε υποστεί επίσης ένα εγκεφαλικό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί ενώ τον Ιανουράριο του 2022 νοσηλεύτηκε στο «Αττικόν» λόγω λοίμωξης COVID-19.

Λίγο πριν το πρώτο εγκεφαλικό, ο τέως βασιλιάς των Ελλήνων είχε σταθεί δίπλα στον μικρότερο γιο του, Φίλιππο, στον γάμο του με τη Nina Flohr.