Ο πρίγκιπας Louis έγινε... mood και είναι, χωρίς αμφιβολία, ο κεντρικός πρωταγωνιστής του Platinum Jubillee

06.06.2022
Ο πρίγκιπας Louis έγινε... mood και είναι, χωρίς αμφιβολία, ο κεντρικός πρωταγωνιστής του Platinum Jubillee
Στον απόηχο των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ που ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ (5/6/2022) εμείς μένουμε για λίγο στο "μούτρο" που έκλεψε την παράσταση -ακόμη και από το τιμώμενο πρόσωπο το ίδιο! Ο μικρότερος γιος των Cambridges ήταν απίθανος σε κάθε του εμφάνιση.

Στα 96 της χρόνια, η βασίλισσα Ελισσάβετ γνώρισε, εν ζωή, τις μεγαλύτερες τιμές που έχει γνωρίσει άλλος εστεμμένος σε όλο τον κόσμο. Το Σαββατοκύριακο αυτό, με την κορύφωση των εορτασμών για τα 70 χρόνια της στον θρόνο, κορυφώθηκε και η συγκίνηση η δική της, χωρίς αμφιβολία.

Χωρίς να δώσει, τελικά, το "παρών" σε όλες τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί, η Ελισσάβετ απόλαυσε κάθε στιγμή της ιστορικής αυτής συγκυρίας έχοντας στο πλάι της όλους τους δικούς της ανθρώπους -εκτός από τον πρίγκιπα Andrew- ο οποίος διαγνώστηκε, τελευταία στιγμή (!) με κορονοϊό και δεν παρέστη πουθενά, έστω και από απόσταση.

Ακόμη και ο Harry με τη Meghan εμφανίστηκαν στη λειτουργία των Ευχαριστιών, σε μια πολύ διακριτική εμφάνιση, βέβαια, ενώ, όπως είχε ανακοινωθεί, παρότι είχαν μαζί τους στην Αγγλία και τα δυο τους παιδιά (η Lilibet μάλιστα είχε γενέθλια στις 4/5), υπήρξαν πολύ διακριτικοί και δεν δημοσιοποιήθηκε απολύτως καμία εικόνα τους στα media. Λέγεται ότι είχαν υποσχεθεί (ή, δεχτεί τελεσίγραφο, κατά πολλούς) ότι θα έρθουν αλλά με κανέναν τρόπο δεν θα επισκιάσουν τη στιγμή του τιμώμενου προσώπου! Και έτσι έγινε.

Βέβαια, υπήρξε ένα πρόσωπο, που άθελά του, ίσως να πήρε αρκετή από την προσοχή του κόσμου όλου επάνω του και ο λόγος, φυσικά για τον βενιαμίν του William και της Kate, πρίγκιπα Louis.

Ο τετράχρονος γαλαζοαίματος έχει δώσει από νωρίς "δείγματα γραφής" καθώς κάθε επίσημη εμφάνιση χαρακτηρίζεται από τα royal τσαλίμια του και ξεσηκώνει τα πλήθη.

Από την πρώτη του εμφάνιση στην παρέλαση του Trooping the Colour και στο μπαλκόνι του παλατιού φάνηκε τι θα επακολουθούσε.

Παρότι δεν συνόδευσε τους γονείς και τα αδέλφια του στο ταξίδι τους στο Cardiff (στις 4/6/2022, περεμπιπτόντως, ίσα ίσα για να λείπουν από το πάρτι της Lilibet, λένε οι κακές γλώσσες -ποιος ξέρει) ο Louis εμφανίστηκε μαζί τους στη λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Platinum Jubillee Peagent και, έκανε πάλι το "θαύμα" του!

Η χαρά του τηλεοπτικού φακού, πραγματικά, ο τετράχρονος royal που δεν σταμάτησε να κάνει γκριμάτσες, να παίζει, να μιλάει και να... αντιδρά με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στις διαρκείς -όπως φαίνεται- προσπάθειες της μαμάς Kate να τον επαναφέρει στην τάξη. Τι να κάνει η έρμη η μάνα Kate! Τα έκανε όλα (και ήταν καθόλα αψογη, αν μπορούμε να το υπογραμμίσουμε αυτό) αλλά το " Σους" από τον μικρό της το "έφαγε" κανονικότατα και σε απευθείας μετάδοση!

Τα λόγια είναι φτώχεια. Ιδού οι γκριμάτσες του Louis που έκαψαν καρδιές σε όλο τον κόσμο!

Ιδού ακόμη ένα βίντεο που δείχνει τον νεαρό να πηγαίνει από αγκαλιά σε αγκαλιά πριν καταλήξει, φυσικά, σε εκείνη της μαμάς Kate και πάλι.

Ενώ εδώ βλέπουμε την "κρίση" που είχε και οδήγησε στις γκριμάτσες που έγιναν viral. Ιδιαίτερη μνεία στην Kate η οποία φάνηκε ιδιαίτερα ψύχραιμη στην αντιμετώπισή της -μητέρα τριών παιδιών, γαρ!

Και η λήξη των εορτασμών από το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ όπου βλέπουμε μαζί τη βασίλισσα, τον διάδοχο και τους τέσσερις επόμενους royal στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο! Μοναδικής στιγμές!

Ζωή Κίττα