Βασίλισσα Ελισάβετ: Το γλυκύτατο βίντεο με τον Paddington Bear που φυλάχτηκε για μήνες ως επτασφράγιστο μυστικό

06.06.2022
Βασίλισσα Ελισάβετ: Το γλυκύτατο βίντεο με τον Paddington Bear που φυλάχτηκε για μήνες ως επτασφράγιστο μυστικό
Η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως αναμενόταν, δεν εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο Platinum Party στο Παλάτι - μια ειδική συναυλία που έλαβε χώρα έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προς τιμήν των 70 χρόνων της στον βασιλικό θρόνο - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έκανε την παρουσία της αισθητή στην εκδήλωση.

Πριν από τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, έκανε πρεμιέρα ένα ειδικό κλιπάκι, με τη βασίλισσα να πίνει τσάι με τον εμβληματικό Paddington Bear.

Στο γλυκύτατο κλιπ (το οποίο μπορείς να δεις παραπάνω), ο Paddington - με τη φωνή του Ben Whishaw - πίνει τσάι με τη βασίλισσα και της προσφέρει ένα σάντουιτς μαρμελάδας, το οποίο είχε κρύψει στο κόκκινο -σήμα κατατεθέν- καπέλο του.

«Κρατάω πάντα ένα για έκτακτες ανάγκες», λέει ο πολύ αγαπημένος χαρακτήρας του παιδικού βιβλίου και του κινηματογράφου. Η Βρετανίδα μονάρχης απαντά: «Το ίδιο κι εγώ» και βγάζει το δικό της σνακ από την τσάντα της. «Το δικό μου το κρατάω εδώ μέσα... για αργότερα», λέει η βασίλισσα χαμογελώντας.

Και ενώ τα πλήθη των βασιλικών fans, είναι συγκεντρωμένα έξω το παλάτι, το κλιπ δείχνει τον Paddington να χαιρετά τη βασίλισσα βγάζοντας το καπέλο του και να της εύχεται Happy Jubilee, πριν της πει «ευχαριστώ για όλα».

Σύμφωνα με το Deadline, το κλιπ είχε «κρατηθεί κρυφό για μήνες» και ενώ το παραπάνω απόσπασμα που εμφανίζεται τώρα στη σελίδα της Βασιλικής Οικογένειας στο YouTube είναι μόνο ένα λεπτό, μια μεγαλύτερη έκδοση διάρκειας δυόμισι λεπτών προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας κατά την εισαγωγή της εκδήλωσης από τους Queen (ναι, το συγκρότημα). Δες όλο το απόσπασμα εδώ:

Τα Ανάκτορα του Buckingham εξέδωσαν μια δήλωση σχετικά με την ταινία μικρού μήκους, η οποία αναφέρει: «Η Αυτής Μεγαλειότης είναι γνωστή για την αίσθηση του χιούμορ της, επομένως δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αποφάσισε να λάβει μέρος στο αποψινό σκετς. Υπήρχε ενδιαφέρον για τη διαδικασία των γυρισμάτων και των κινουμένων σχεδίων και η ευκαιρία να προσκαλέσουμε μια διάσημη αρκούδα για τσάι ήταν πολύ διασκεδαστική. Αν και η βασίλισσα μπορεί να μην παρακολουθούσε τη συναυλία αυτοπροσώπως, ήταν πολύ ενθουσιασμένη που ο κόσμος καταλάβαινε πόσα πολλά σήμαινε για εκείνη και ότι όλοι όσοι την παρακολουθούσαν περνούσαν υπέροχα».