Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό βρέθηκε θετική στον COVID-19

05.06.2022
Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό βρέθηκε θετική στον COVID-19
Η πριγκίπισσα «θα παρακολουθήσει μια περίοδο απομόνωσης αρκετών ημερών», σύμφωνα με δήλωση του παλατιού

Ενώ η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό είχε επιτέλους επιστρέψει στις δημόσιες εμφανίσεις τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται ότι θα αφαιρέσει λίγο χρόνο από τα βασιλικά της καθήκοντα για άλλη μια φορά.

Platinum Jubilee: Στα λευκά η Meghan στα κίτρινα η Kate στην ιστορική λειτουργία προς τιμή της βασίλισσας από όπου, όμως, εκείνη απουσιάζει

Η πριγκίπισσα βρέθηκε θετική στον COVID-19 αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με δήλωση που δόθηκε στο People από το παλάτι. Σύμφωνα με τη δήλωση, η Charlene «παρουσίαζε ορισμένα συμπτώματα που βγήκαν θετικά» μέσω ενός τεστ προσυμπτωματικού ελέγχου. Το παλάτι ανέφερε επίσης ότι, «Συμμορφούμενη με τους ισχύοντες κανόνες υγείας, η πριγκίπισσα θα τηρήσει μια περίοδο απομόνωσης αρκετών ημερών».

Harry και Meghan: Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της εκκλησίας - Πόσο μακριά κάθισαν Sussexes και Cambridges

Η Charlene δεν είναι η πρώτη από τη βασιλική οικογένεια του Μονακό που βρέθηκε θετική από την έναρξη της πανδημίας - ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος, βρέθηκε θετικός στον ιό τον Μάρτιο του 2020 και για δεύτερη φορά τον Απρίλιο. Και στις δύο περιπτώσεις, ούτε η Charlene ούτε τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού, ο πρίγκιπας Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella, αναφέρθηκαν ότι είχαν προσβληθεί από τον COVID-19.

Η Charlene είχε μόλις πρόσφατα αρχίσει να επιστρέφει στις δημόσιες υποχρεώσεις της, εμφανιζόμενη σε πολλές από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του Μονακό κατά τη διάρκεια του Μαΐου, συμπεριλαμβανομένης της Εβδομάδας Μόδας του Μόντε-Κάρλο και του Grand Prix. Προς το παρόν δεν είναι σαφές πότε μπορεί να συνεχίσει τις βασιλικές εμφανίσεις της.

Αυτό το περιεχόμενο δημιουργείται και διατηρείται από τρίτο μέρος και εισάγεται σε αυτήν τη σελίδα για να βοηθήσει τους χρήστες να παρέχουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Ίσως μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό και παρόμοιο περιεχόμενο στο piano.io