Lilibet Diana Windsor Mountbatten: Η κόρη του Harry και της Meghan έγινε ενός έτους και αυτή είναι η πρώτη της επίσημη, ανφάς φωτογραφία

07.06.2022
Lilibet Diana Windsor Mountbatten: Η κόρη του Harry και της Meghan έγινε ενός έτους και αυτή είναι η πρώτη της επίσημη, ανφάς φωτογραφία
Οι επίσημοι εορτασμοί για το Platinum Jubillee ολοκληρώθηκαν, τα επίσημα "ευχαριστώ" ειπώθηκαν, η βασίλισσα αποθεώθηκε (το ίδιο και ο πρίγκιπας Louis), οι Sussexes επέστρεψαν -και... νύχτα, από ό,τι φαίνεται- στις ΗΠΑ και ήρθε πια η ώρα να γνωρισουμε τη Lilibet, η οποία είναι εξίσου κοκκινομάλλα όπως ο μεγάλος της αδελφός, Archie και ο μπαμπάς τους!

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle πήγαν στην Αγγλία για τη μεγάλη στιγμή της γιαγιάς, βασίλισσας Ελισάβετ. Οι Sussexes έκαναν το ταξίδι αυτό οικογενειακώς και δέχτηκαν (χωρίς το παραμικρό "αχ") ό,τι τους επεβλήθη από το Παλάτι.

Έκαναν, για παράδειγμα, μόνο μία επίσημη εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια, και αυτή υπό όρους. Παρότι, δηλαδή, παραβρέθηκαν στη Λειτουργία των Ευχαριστιών με τον πατέρα και τον αδελφό εκείνου, κοινή λήψη δεν υπήρξε ούτε για δείγμα. Και αυτό γιατί Harry, William, Κάρολος και σύζυγοι δεν συναντήθηκαν ποτέ όλοι μαζί. Και αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο.

Μια μέρα νωρίτερα, οι Sussexes βρέθηκαν στο παλάτι για το Trooping The Colour Day όμως όχι στο μπαλκόνι. Παρακολούθησαν τα τεκτενόμενα από απόσταση.

Και στις δύο περιπτώσεις τόσο η Harry όσο και η Meghan υπήρξαν ιδιαίτερα επαγγελματίες και έδειξαν με μεγάλη πειθώ ότι απολάμβαναν με μεγάλη χαρά την κάθε στιγμή -μπορεί και να ήταν αλήθεια, έτσι κι αλλιώς. Αλήθεια, ή ψέματα, όμως, σίγουρα εύκολο δεν θα ήταν!

Έστω... Όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν, ίσως έλεγε κανείς. Ίσως και να είχε δίκιο! Έστω!!

Στο πλαίσιο του ταξιδιού των Sussexes στην "πατρίδα" "έλαχε" και η συγκυρία με τα πρώτα γενέθλια της Lilibet. Η οδηγία, ωστόσο, και για αυτό ήταν σαφέστατη.

Δεν υπήρχε η δυνατότητα να δημοσιοποιηθεί κάτι που θα επισκίαζε τη γιορτή της βασίλισσας, σε καμία περίπτωση. Εξ ου και δεν υπήρξε η παραμικρή εμφάνιση της μικρής, αλλά ούτε και του Archie, παρότι έγινε γνωστό αφενός ότι τα παιδιά συναντήθηκαν με την προγιαγιά τους, αφετέρου ότι τα πρώτα γενέθλια της συνονόματης της βασίλισας γιορτάστηκαν με ένα χαλαρό, οικογενειακό πάρτι στο Frogmore Castle όπου παλιότερα έμεναν οι Sussexes και τώρα μένει η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της και τον γιο τους.

Φωτογραφίες δεν είδαμε από εκείνη τη μέρα.

Τώρα όμως, και αφού, προφανώς, ολοκληρώθηκε ο κύκλος και των τελευταίως ευχαριστιών και έκφρασης θαυμασμού προς τις εκδηλώσεις και το πρόσωπο της βασίλισσας αυτό καθαυτό, ήρθε και η ώρα των "υπόλοιπων" για το μερίδιο δημοσιότητας που τους αναλογεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, και σαφώς με την απόλυτη έγκριση των γονιών της, δημοσιοποιήθηκε η πρώτη φωτογραφία της Lilibet όπου βλέπουμε καθαρά το προσωπάκι της.

Η φωτογραφία αυτή κοινοποιήθηκε στο προφίλ του Misan Harriman. Πρόκειται για έναν διάσημο, ακτιβιστή για τα δικαιώματα των μαύρων, φωτογράφο, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά και την τιμή του για την εμπειρία αυτή.

"Ήταν μεγάλο το προνόμιο να γιορτάσουμε τα πρώτα γενέθλια της Lilibet μαζί με την οικογένειά της και τη δική μου. Γεμάτοι από χαρά και face painting", γράφει στη λεζάντα και μεταξύ των τριών φωτογραφιών που μοιράστηκε βλέπουμε την εορτάζουσα και τη μαμά της.

Χρόνια πολλά και περιμένουμε πια ένα νέο οικογενειακό πορτρέτο για τους Sussexes. Ίσως τα γενέθλια της Meghan στις 4 Αυγούστου δώσουν την αφορμή. Θα δείξει

Ζωή Κίττα