Harry - Meghan: Γιατί τους απαγορεύτηκε να βγάλουν φωτογραφία από τη συνάντηση της βασίλισσας με την Lilibet

08.06.2022
Harry - Meghan: Γιατί τους απαγορεύτηκε να βγάλουν φωτογραφία από τη συνάντηση της βασίλισσας με την Lilibet
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επέστρεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από ένα γρήγορο ταξίδι στην Αγγλία, όπου γιόρτασαν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας μαζί με τη βασιλική οικογένεια και έκαναν στην κόρη τους Lilibet ένα χαριτωμένο πάρτι γενεθλίων στο Frogmore Cottage.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά της Lilibet στην Αγγλία και η πρώτη της συνάντηση με τη συνονόματή της - προφανώς μια τεράστια στιγμή! Αλλά οι άνθρωποι του παλατιού είπαν στους Sussexes ότι οι κάμερες δεν μπορούσαν να είναι παρούσες, κάτι που είναι κάπως απογοητευτικό.

Η Lili και η Αυτής Μεγαλειότητα συναντήθηκαν την Πέμπτη εν μέσω Trooping the Colour και η The Sun αναφέρει ότι η Meghan και ο Harry ήθελαν να φέρουν έναν φωτογράφο για να απαθανατίσει τη συνάντησή τους (απόλυτα κατανοητό!) αλλά τους είπαν «όχι». Ο λόγος; Προφανώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσαν ότι η φωτογραφία θα κοινοποιηθεί.

«Ο Harry και η Meghan ήθελαν ο φωτογράφος τους να απαθανατίσει τη στιγμή που η Lilibet συνάντησε τη βασίλισσα», είπε μια πηγή. «Αλλά δεν τους έδωσαν καμία ευκαιρία. Ήταν μια ιδιωτική οικογενειακή συνάντηση».

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Lilibet είναι η δισέγγονη της Αυτής Μεγαλειότητας, είναι λογικό ότι οι Sussexes θα ήθελαν μια φωτογραφία. Δεν τους δόθηκε η δυνατότητα. Ωστόσο, κυκλοφόρησαν μια φωτογραφία της Lilibet από το πάρτι της.απλά αυτό έγινε -προφανώς, όχι τυχαία- αφού ολοκληρώθηκαν οι επίσημοι εορτασμοί του Platinum Jubillee.

Δεν είναι γνωστό το αν η βασίλισσα ήταν παρούσα στο πάρτι, αλλά μια πηγή είπε στη Sun ότι «Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση και είχε όλα όσα θα περίμενες από το πάρτι γενεθλίων ενός παιδιού. Αλλά δεν υπήρχε επίσημη ψυχαγωγία. Η ιδέα ήταν να είναι πολύ χαλαρό, με ανθρώπους ελεύθερους να μπαινοβγαίνουν όπως θέλουν. Ήταν μια ωραία ευκαιρία για τα άλλα παιδιά της βασιλικής οικογένειας να γνωρίσουν τη Lilibet για πρώτη φορά. Και καθώς τα πρώτα της γενέθλια είναι ένα τέτοιο ορόσημο, υπήρξε πολλή συζήτηση εκ των προτέρων σχετικά με τα δώρα που θα της έδιναν εκείνη την ημέρα. Μια ιδέα που αποδείχθηκε πολύ δημοφιλής ήταν ένα ροζ παιδικό αμαξάκι Volkswagen Beetle, αξίας 75 λιρών, το οποίο είχε εντοπιστεί στο Selfridges».

Όλα όσα συνέβησαν στο Platinum party στο παλάτι

Οι πληροφορίες που θέλουν τους Sussexes να έχουν προσκαλέσει και τους Cambrdges στο πάρτι της μικρής αλλά εκείνοι να μην έχουν αποδεχτεί καθώς βρισκόταν (βολικότατα) σε βασιλική υποχρέωση στη Σκωτία (και μαζί με τα παιδιά τους, βεβαίως βεβαίως, ώστε να μην έμπαιναν καν σε συζήτηση αν τα πριγκιπόπουλα έδιναν το "παρών' στο πάρτι της πρώτης τους ξαδέλφης έστω και χωρίς τους γονείς τους) μοιάζουν απόλυτα αληθείς!

Προς το παρόν, πάντως, οι royal fans ασχολούνται με το καίριο ερώτημα "Σε ποιον μοιάζει το παιδί". Εσύ τι λες;