Πρίγκιπας Louis: Ο William και η Kate σχολιάζουν την εμφάνισή του στο Platinum Jubillee και εκείνος κατακτά και την κουζίνα της μαμάς

08.06.2022
Πρίγκιπας Louis: Ο William και η Kate σχολιάζουν την εμφάνισή του στο Platinum Jubillee και εκείνος κατακτά και την κουζίνα της μαμάς
Οι επικές του εμφανίσεις (και γκριμάτσες) που είδαμε στο πλαίσιο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου κάνουν ακόμη και σήμερα τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των απανταχού royal fans -και όχι μόνο. Ο βενιαμίν των Cambridges είναι, χωρίς αμφιβολία, ο αγαπημένος βρετανός royal και οι γονείς του δεν δίστασαν να αναφερθούν δημόσια στο μεγάλο buzz που προκλήθηκε από τα "τσαλιμάκια" του!

Ο πρίγκιπας Louis ήταν, χωρίς αμφιβολία, ο κεντρικός πρωταγωνιστής του Platinum Jubillee, επισκιάζοντας (άθελά του) ακόμη και το τιμώμενο πρόσωπο το ίδιο, την πρόγιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, δηλαδή.

Σε όποια εκδήλωση κι αν εμφανίστηκε, ο τετράχρονος γαλαζοαίματος έκλεψε την παράσταση -και εύκολα! Έκανε όλα τα πράγματα που θα έκανε ο μέσος τετράχρονος σε όλο τον κόσμο, ενώ υπογραμμίζουμε επίσης ότι σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε σίγουρα το γεγονός ότι μιλάμε για το τρίτο παιδί της οικογένειας. Ακόμη και αν πρόκειται για μια οικογένεια με τέσσερις διαδόχους (σε πολύ υψηλές θέσεις στη σειρά διαδοχής, μάλιστα) δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι τα πράγματα είναι πιο χαλαρά για το τρίτο παιδί.

Ο Louis διασκέδασε, χειροκρότησε, τραγούδησε, χόρεψε, πήγε από αγκαλιά σε αγκαλιά, γκρίνιαξε, έκανε τις κόνξες του, μάλλωσε με τη μαμά του, μετά την αγκάλιασε... Με λίγα λόγια, ναι, έκανε ό,τι κάνει ένα "φυσιολογικό" παιδί στην ηλικία του. Και, στο τέλος, κέρδισε και το ενδιαφέρον όλων!

Αφού οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν, οι royals έκαναν αναρτήσεις τιμητικές και ευχαριστήριες προς τη βασίλισσα και όλο τον κόσμο που συμμετείχε σ' αυτούς.

Η τελευταία ανάρτηση των Cambridges είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρoν, αφενός γιατί έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες της οικογένειας που δεν είχαμε ως τότε, αφέτερου γιατί μέσα από αυτή ο William και η Catherine (W & C, υπέγραψαν, προσωπικά) βρήκαν ευκαιρία να σχολιάσουν (με τον πιο χαριτωμένό τρόπο) τα "κατορθώματα" του μικρότερου γιου τους.

Αφού ευχαρίστησαν τον κόσμο και τη βασίλισσα για το ξεχωριστό αυτό Σαββατοκύριακό που πέρασε ο William και η Kate κλείνουν την ανάρτησή της ως εξής:

"Περάσαμε όλοι απίστευτα, ιδιαίτερα ο Louis… 👀 W & C"

Δυο μέρες νωρίτερα, μια άλλη ανάρτηση των Cambridges είχε ξετρελάνει τους royal fans. Η Kate άνοιξε την κουζίνα της και κατέγραψε την προσπάθεια της ίδιας και των τριών παιδιών της να ψήσουν μπισκοτάκια για τους εορτασμούς του Jubillee που, τότε, ακολουθούσε.

Εντάξει! Το βίντεο είναι απίθανο κι εμείς δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το χτένισμα του Louis. Ιδού και τα όποια λόγια είναι περιττά.