Charles Spencer: Γιατί ο αδελφός της Diana απουσίαζε από τον γάμο της κόρης του, λαίδης Amelia 

Charles Spencer: Γιατί ο αδελφός της Diana απουσίαζε από τον γάμο της κόρης του, λαίδης Amelia 
Η λαίδη Amelia Spencer παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες τον αρραβωνιαστικό της Greg Mallett σε μια ρομαντική τελετή στην κορυφή ενός βουνού στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Ωστόσο το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η απουσία του μπαμπά της νύφης, κόμη Charles Spencer.

Στις φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν από φίλους της ανιψιάς της πριγκίπισσας Diana (και αργότερα αναδημοσιεύτηκαν από την ίδια τη Spencer), η 30χρονη νύφη φορούσε ένα κομψό λευκό μεταξωτό φόρεμα με λαιμόκοψη δεμένο σε φιόγκο στην πλάτη. Ένα φόρεμα που πολλοί είπαν ότι έμοιαζε με αυτό που φόρεσε πριν την τελετή γάμου της, η Meghan Markle.

mallet.jpg

Η λαίδη Amelia και η δίδυμη αδερφή της λαιδη Eliza δημοσίευσαν πολλά στιγμιότυπα το Σαββατοκύριακο καθώς ξεκίνησαν να γιορτάζουν τον γάμο πριν από τη μεγάλη μέρα στο χώρο του La Cotte Farm. Το ζευγάρι, που είναι μαζί 11 χρόνια, αντάλλαξε φιλιά δίπλα σε μια πισίνα σε μια σειρά φωτογραφιών που μοιράστηκε στο Instagram.

Ο πατέρας της νύφης Charles Spencer ήταν απών από τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής της κόρης του, καθώς προτίμησε να μείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο αν και πριν από τρία χρόνια είχε δώσει την ευχή του στο ζευγάρι με μια ανάρτηση στο instagram όπου αποκάλυψε ότι ο Greg Mallett του είχε ζητήσει το χέρι της κόρης του.

Η απουσία του πατέρα φούντωσε τις φήμες ότι μπορεί να συνεχίζονται οι εντάσεις μεταξύ του Spencer και των παιδιών του από τον πρώτο του γάμο αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ήθελε να αποφύγει να συναντηθεί με την πρώην γυναίκα του και μητέρα της νύφης, Victoria Aitken με την οποία είχαν χωρίσει όχι με τον καλύτερο τρόπο, όταν αποκαλύφθηκαν οι απιστίες του.

Η Victoria δεν εμφανίστηκε σε καμία από τις φωτογραφίες του γάμου, ωστόσο ήταν παρούσα στον γάμο της κόρης της.

{https://www.instagram.com/p/Cp2E4VRqEuo/}

Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο μικρότερος αδελφός της Diana απουσίαζε από γάμο κόρης του καθώς αυτό είχε συμβεί επίσης όταν η μεγαλύτερη κόρη του λαίδη Kitty, παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο Michael Lewis στη Ρώμη τον Ιούλιο του 2021. Την Kitty είχαν παραδώσει τότε στον γαμπρό ο αδερφός της, Louis Spencer και ο ετεροθαλής αδερφός της Samuel Aitken.

Μια πηγή είπε στο MailOnline τότε: «Η Kitty και ο Charles ήταν πολύ δεμένοι όταν μεγάλωνε, αλλά η σχέση τους έχει ψυχρανθεί και έχει γίνει πιο απόμακρη μετά τον γάμο του με την τρίτη σύζυγό του Karen το 2011. Μάλιστα η απουσία του Charles από τον γάμο είχε αποδοθεί σε ένα ατύχημα που τον κράτησε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας υποστηρίζουν ότι «Τα τέσσερα παιδιά είναι όλα κοντά στη μητέρα τους Victoria και τα πάνε καλά με τα θετά τους αδέρφια και τις θείες τους από την οικογένεια Spencer, έχοντας σφυρηλατήσει τις δικές τους σχέσεις μεταξύ τους χωρίς να χρειάζεται ο Charles να τους ενώσει».

Ο Κόμης πάντως έσπασε τη σιωπή του μετά τον γάμο χωρίς, όμως, να δώσει καμία δικαιολογία για την απουσία του. Αυτό που έκανε ήταν απλά να δημοσιεύσει χθες στο Twitter μια φωτογραφία από το κτήμα Althorp, γράφοντας: «Ξημερώματα Μαρτίου, στη λίμνη Round Oval του Althorp».

{https://twitter.com/cspencer1508/status/1638439400475426816}

Μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο που δείχνει πουλιά στη λίμνη, γράφοντας: «Πάπια, χήνες, κύκνοι και, στο βάθος, φαλαρίδες και νεροπουλάδες. Ζωή νωρίς το πρωί στη λίμνη, στο @AlthorpHouse.»

{https://twitter.com/cspencer1508/status/1638467881049440258}

Πριγκίπισσα Diana: Η ανάρτηση του αδελφού της έφερε μνήμες από την παιδική της ηλικία

Ο γάμος του Charles και της Victoria έγινε το 1989 και κράτησε μέχρι το 1997, οπότε και η μητέρα με τα παιδιά της Kitty, Eliza, Amelia και Louis έμειναν μόνιμα στο Κέιπ Τάουν. Ο κόμης επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο λίγο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του, που συνέπεσε με τον θάνατο της αδερφής του Diana. Παντρεύτηκε την Caroline Freud το 2001 και στη συνέχεια την Karen Spencer το 2011.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.03.2023 - 11:54