Lady Kitty Spencer: Δεν φαντάζεσαι ποιον παντρεύεται η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana

08.01.2020
Lady Kitty Spencer: Δεν φαντάζεσαι ποιον παντρεύεται η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana
Ο μέλλων σύζυγος της 29χρονης καλλονής είναι 31 χρόνια μεγαλύτερός της -και 5 μεγαλύτερος από τον πατέρα της.

Η Lady Kitty Spencer είναι κόρη του Earl Charles Spencer, μικρότερου -και άτακτου- αδελφού της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana και αποτελεί -δικαίως, μάλιστα- ένα από τα σύγχρονα royal fashion icons.

Κάθε της εμφάνιση θεωρείται "γεγονός" ενώ τελευταία, τα media ασχολούνται με την αισθηματική της ζωή. σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Kitty πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Michael Lewis, ο οποίος είναι 60 ετών, πολυεκατομμυριούχος και με έναν γάμο στο ενεργητικό του.

Ιδιοκτήτης της φίρμας ρούχων Whistles, που μπορεί κανείς να βρει στα καταστήματα Bloomingdales, ο Lewis φέρεται να "αξίζει" περί τα £80 εκατομμύρια (€94 εκατομμύρια), ενώ έχει ήδη τρία ενήλικα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, που, για την ιστορία, πραγματοποιήθηκε το 1985, πέντε χρόνια πριν γεννηθεί καν η νυν αρραβωνιαστικιά του!

Το ζευγάρι, λέγεται ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αδιαφορεί για τους... αριθμούς, γενικότερα, ενώ παραμένει το ερώτημα αν η Kitty ασπαστεί τον ιουδαϊσμό προκειμένου να παντρευτεί τον "καλό" της. Θα δείξει. Ιδού μερικές φωτογραφίες του ζεύγους και εμείς να ευχηθούμε, "η ώρα η καλή".